Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha a pasi mondja ki először, hogy "szeretlek"?
Nem tudom, kimerjem-e mondani? lehet szánalmas lesz, vagy a lány nem gondolja olyan komolyan a kapcsoaltunkat..:/ nem tudom.
vagy a lánynak kellene először kimondani?
hogy szokott ez lenni egy kapcsolatban?
2 hónapja járunk, szex is van már, 18 évesek vagyunk
fuhh kaptam ám vegyes dolgokat, nos tegyük tisztába:
igen, van szex, mert így alkult, mindketten nagyon kívántuk a másikat, és semmi jónak nem elrontója egyikünk sem, szal megtörtént, és NEM bántuk meg, egyenlőre.
nem arról van szó, hogy most akkor minden második szavunk ez lesz, de én úgy érzem hiányzik a kapcsoltunkból, hogy néha mondjuk a másiknak.
A csajszi eléggé ilyen kicsapongó, bunkó, bulis srácot lát bennem, aki nem nagyon szereti elkötelezni magát, miközben ez abszolút nem így van!
Félek kicsit ez a fajta "keménység" elúszik a szemében, ha kimondom, hogy szeretem, de lehet baromság nem tudom..:/
ha nem mondja vissza, akkor átértékelem a kapcsolatot, (magamban emg csalódok) persze jólesne, ha kimondaná ő is :)
Ha akarod mondjad, nem ciki!
De gondold meg, hogy szerinted ő viszont fogja-e mondani, mert ha nem akkor nem fogsz örülni. De ha igen..
és éreztetni, nem csak mondogatni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!