Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te melyiket választanád?
Van két pasi, aki udvarol nekem, az egyiknek megvan mindene, lakás, kocsi, biztos munkahely, nagyon udvarias, rendes velem.
A másik elég csóró, nincs sem lakása, sem autója, a szüleivel lakik (32 éves), azt mondja nagyon szeret, soha nem szeretett még így senkit, mindig szépeket mondd nekem stb..
AZT AMELYIKET KEDVELEM :@
De te ne válaszd egyiket sem, óvd meg magad tőlük.
Mi bajod van?
Az alapján választasz párt, hogy _másoknak_ mennyire tetszik?
Amelyik iránt érzek valamit.
Istenem, milyen kérdés..
Na b+ én is fogyi vagyok,
azt akartam írni, hogy ne válaszd egyiket sem, mert csak rosszul járnak veled..
Van esély arra, hogy a csóró megszedi magát?
Barátnőmnek volt korábban nagyon pénzes udvarlója. Egy éves langyos kapcsolat volt. Aztán kitette, mert a pénz nem minden. Nem érzett iránta szinte semmit.
nézd úgy, hogy ugyebár a csóró tetszik, mi van akkor, ha a pénze miatt összejössz a lóvéssal, aztán a csóró srácnak is bejön az élet, mert bármikor bejöhet, előtte felszed egy olyan csajt, akit nem zavart a pénztelenség, aztán élnek boldogan, rendezett körülmények között, a te gazdag csávókád közben tönkre megy, és az addig megszokott színvonalról való visszaesés ezt a felszínes kapcsolatot tönkreteszi, te meg ott maradsz hoppon, a kedves, már meggazdagodott pasiról lemaradva a lecsúszott gyökér mellett.
Szóval ha a jelenlegi anyagi helyzet alapján döntesz, az nem csak, hogy szánalmas, de könnyen vissza is nyalhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!