Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rocker fiúk! Titeket zavarna ha a barátnőtök igazi anti-rocker lenne?
Világéletemben utáltam a rockzenét. Nemrég a haverom baráti köréből kinéztem egy csávót, akiről kiderült, hogy igazi rocker fazon. Ez kicsit furcsa nekem, mert mindig pávákkal jártam(kövezzetek meg, de nekem az a stílus jobban bejött), de ez más helyzet.
Szóval nektek bejönne egy olyan csaj, akivel nem egyezik a stílusotok+ inkább nőiesebb ruhákat hord.
Ja , és nektek a nagy mell pozitív vagy negatív külső tulajdonság, mert azt vettem észre, hogy a páváknak inkább a lapos csajok jönnek be, és nem tudom, hogy itt is a sportmelltartót részesítsem -e előnybe.
Előre is köszi a válaszokat!
Ez nem válasz a kérdésre, de...
velem is megesett már.
Alapvetően inkább tanárnénis, visszafogott, pulcsit pulcsival csaj vagyok, semmi feltűnő. Kifogtam külön-külön három rockert, akiket vmi hihetetlen módon felcsigáztam...
Nem lett belőle semmi egyéb okok miatt, de érdekes volt számomra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!