Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan segitsek a barinőmnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan segitsek a barinőmnek?

Figyelt kérdés
A legjobb barátnőm már második éve belezugott az osztály eggyik helyes fiujába..csak hogy az állitolagos másik barátnője a barátnőmnek(nevezzük mondjuk Reginának) szoval Regina is belezugott ugyanabba a pasiba..de a barátnőm már annyira kivan akadva..nagyon szereti meg minden..a másik csaj(regina) meg csak azért akar járni vele mer joképü -.- szal hogyan tudnék segiteni a bnőmnek h összejőjjőjjön vele? csak annyi a probléma h tavaly erőlttték az oszt tárasaim ezt a kapcsolatot és a pasi megutálta a bnőm...mit tehetek ez ügyben? 14/L

2012. okt. 12. 15:03
 1/4 anonim ***** válasza:
semmit. 14évesek vagytok. nem tudjátok még mi a szerelem. majd jön egy másik fiúcska, akkor meg abba lesz halál szerelmes. ha nem kell a srácnak, akkor mit erőltetitek a dolgot. nemakarásnak nyögés a vége. nem hallottad még?
2012. okt. 12. 15:07
 2/4 anonim ***** válasza:

semmit mennyetek babázni

am meg ha a csákesz szerette volna a b nődet akk nem utálta volna meg akármilyen kényszerből történt a kapcsolat

2012. okt. 12. 15:08
 3/4 A kérdező kommentje:
pff..-.- am a barátnőm 15..csak visszatartották
2012. okt. 12. 15:17
 4/4 anonim ***** válasza:

Amúgy tényleg, miért erőltetitek? Semmi, de semmi közötök hozzájuk,még neked sincs, akár te vagy a legjobb barátnő, akár nem. Mellesleg én jártam egy ideig az osztálytársammal, szóval tudom, hogy baromi kiakasztó tud lenni az osztály ha beleszólnak a dolgokba, amihez ismét elmondom csak, hogy hátha te is megérted, semmi közük. Meg amúgy honnan tudjátok,hogy "Regina" csak azért jönne vele össze mert helyes? Mondta vagy mi?

"mit tehetek ez ügyben?"-hagyd hadd oldják ezt meg ők. Bár sztem ezen már nem sok mindent szükséges megoldani, hisz a srácnak már nem kell a barátnőd.

15/L

2012. okt. 12. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!