Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs önbizalmam vagy mi?
Figyelt kérdés
Nem tartom magam csunyanak, mindenesetre nem vagyok elszallva sem.
Nem nagyképűségbol de nem vagyok egy buta srác.
Viszont nem kezdemenyezek csajoknal, olyan üresnek sivarnak érzem magam.
Nincs rendben a belső önbizalmam vagy mi? Pedigazttudom h okos vagyok, de megis
2012. okt. 11. 15:41
11/12 A kérdező kommentje:
Hat am nem szívesen küldök képet mert bizalmatlan úgymond paranojjas vagyok. Nem szívesen teszem közzé a képem ismeretleneknek.
Am mondtam nem kell huuu de szépnek elképzelni, de szerintem nem vagyok csúnya. Szoval a kulsommel egy ideje elégedett vagyok. Fejben nincs rend...
2012. okt. 11. 16:25
12/12 anonim válasza:
Ha tudod, hogy fejben nincs rend, akkor minek teszed fel a kérdésedet? Te magyaráztad meg saját magadnak, hogymi a baj veled. Hát változtass, és ne azt a magyar mentalitást kövesd, hogy "jajj szegény vagyok pénz kéne de dolgozni nem akarok" TEGYÉL ÉRTE. Szedd össze magad, a randizgatás, imserkedés SZÓRAKOZTATÓ és a szerelem az egyik legjobb dolog a világon. Akkor miért is félsz tőle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!