Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lépjek tovább rajta?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lépjek tovább rajta?

Figyelt kérdés
Az illeto egy srác. Elmondta hogy le szeretne velem fekudni, de kozbe nagyon joba lettunk és beélszerettem. Mikor elmondtam, hogy enmszeretnék vele lefekudni azota nem is ir, nem is keres és nem is koszont. Lépjek tovább rajta vagy fekudjek le vele?/én még nemszeretnék max ha egyutt lennénk esetleg akkorú

2012. okt. 11. 15:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha lefeküdsz vele, akkor utána is ez lesz. A te döntésed.
2012. okt. 11. 15:22
 2/3 anonim ***** válasza:

1. továbblépsz, nem szenvedsz, találsz mást aki szeret és úgy fekszik le veled.

2. lefekszel vele, az után dob, mert neki csak szex kellett, összetörsz, önbizalomhiányod lesz, sérül az önérzeted, és depis leszel akár hónapokig, mert ugyebár te szereted. (depi:elhízol, elhanyagolod magad, antiszociális leszel, nem akarsz új pasit, bulit)

Melyik jobb?

2012. okt. 11. 15:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Csak ki akar használni, mondd meg neki, hogy nem vagy guminő, neked vannak érzéseid is.
2012. okt. 11. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!