Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most hagyjam a fenébe?
Hello!Az lenne a kérdésem,hogy van egy lány az osztályban.Elkezdett felém irányulni,vagy 1 héten keresztül!
Hiányzott(okot nem mondok!)egy hétig,és amikor visszajött,köszönök neki,és mintha ott sem lennék!
Most akkor mit is akarna?
Egyszerűen nem értem,hogyha így vonzódik hozzám akkor miért kezdett bele?
Hát,nem is tudom...
Az a gond hogy csak 14-vagyok és még nem nagyon volt ilyen kapcsolatom!
Reggel amikor jövök be iskolába,látom hogy hol vannak,(a barátnője egy senkiházi,a legjobb haveromat elkezdte felszedni,és fél nap alatt kikészítette idegileg!)az egyik oszlopnál álltak amikor meglátott elfordultak!Gondolom mire akart utalni!
Kérdeztem tőle milyen óra lesz,és erre meg hátat fordított!Na ezekre elég szar lett(bocs a kifejezésért de ez van!)a napom!Egész nap azt mondták a többiek mintha depressziós lennék(ami érdekes mert ez a kedvenc bandám neve!)de szerintem nem erre utaltak viccelve!
Most is elég rossz a közérzetem,és alig eszem mióta hogy mondjam mert ez nem kapcsolat...jobban megismertem!
Na nem tudom holnap mire számítsak.Eléggé szar lett mai napom,és csak ő miatta nem akarok elmenni a suliból mert elég nehéz volt bekerülni,és jó a társaság!
Az a gond amúgy hogy eléggé örültem neki,mert elég nehéz nekem egy csajjal összejönni!
Hiába megyek oda kedvesen,normálisan beszélgetünk és másnap azt sem tudja ki vagyok,és a jobb eset!
Sokszor volt olyan hogy elküld a francba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!