Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány az osztályban aki nagyon bejön, néha szoktunk szemezni is, de nem tudom, hogy hogyan közeledjek hozzá. Ötletek?
Próbálj meg kedves lenni hozzá, dicsérgesd, de ne nagyon hajts rá, csak úgy mértékkel...
14/F
Az alábbiak a teendőek:
1) megfigyelés - mit szeret, mi érdekli, utána járogatni azoknak a dolgoknak.
2) kontaktfelvétel - néha a legslamposabb dumák a legbiztosabbak, mint a "Ha jól láttam szereted ezt meg ezt". A közös beszédtárgy sokat segít, innentől már csak bátorság.
3) hajtsd a vizet a saját malmodra. Próbálj meg érdeklődni, figyelmes lenni rá. Keltsd fel az érdeklődését.
4) sacper belátható idővel: PROFIT!!
Ezt az ősi technikát egy Shaolin mestertől tanultam.
Először is koncentrálj, tökéletes nyugalmi állapotban kell lenned. Majd a pozitív energiát irányítsd át a bal és jobb lábadba. Ezek után már csak egy lépés van hátra, ami a következő.
Mozdítsd a bal lábadat a lány felé, előre, majd ugyanúgy a jobb lábadat. És egy és kettő. Addig folytasd amíg meg nem közelítetted a lányt. Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!