Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Honnan tudhatom hogy még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatom hogy még mindig szerelmes e?

Figyelt kérdés
Több hónapja hogy egy fiú szerelmet vallot, csak mást szerettem akkor. és őt akkor ismertem meg. sokat harcolt értem. de aztán barátnője lett ,közbe megtudta hogy megszerettem és nagyon boldog volt. csakhát ugy az nem megy. Na de mivel a csajt nem szerette most szakítanak. de utána honnan tudjam hogy ő még szerelmes e? miből látszik? mert ha ugyanugy viselkedik azt tudja tettetni talán megszerzési vágybol mostmár csak azért is. Ha nagyon féltékeny akkor az már jelent valamit?

2012. okt. 8. 15:25
 1/9 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg. Mi baj történhet?

Csak lazán.. ráírsz interneten, felhozod hogy milyen jó volt régen hogy futott utánad, kicsit nosztalgiáztok, és finoman rákérdezel hogy és már elmúlt? Vagy még mindig megvan benne?

2012. okt. 8. 15:57
 2/9 anonim ***** válasza:
egyszerűen csak kérdezd meg :)
2012. okt. 9. 20:03
 3/9 A kérdező kommentje:

Már sokszor volt róla szó... de aztmondta ő velem mindig őszinte volt... meg multkor könnyes volt a szeme úgy mondta h szeret... de mégis megváltozott... egyszerűen talán már tudja hogy szeretem így nem kihívás? ez a baj hogy megszerezni akarnak a pasik megtartásért nem erölködnek :(

Pedig szükségünk van a törődésre...

2012. okt. 10. 20:26
 4/9 anonim ***** válasza:
Beszéld meg vele, tisztázzátok a dolgokat
2012. okt. 12. 16:41
 5/9 anonim ***** válasza:
Hogy szeretted meg? Nem az van a pakliban, hogy lett valakije és neked is vonzóbb lett egyből?
2012. okt. 12. 16:54
 6/9 A kérdező kommentje:
Már mielött összejött a lánnyal (akibe nem szerelmes) azelött is már egy hónapja fojton törtem magam hogy mit tegyek adjak esélyt csak akkor nem voltam még biztos magamban. meg amikor eldöntttem h adok neki egy esélyt akkor mindig elrontotta valamivel :( mindig eljátszotta a bizalmam :S
2012. okt. 12. 16:58
 7/9 anonim ***** válasza:
Találkozgattatok, beszélgettetek közben, vagy csak úgy kialakult plátói módra?
2012. okt. 12. 17:00
 8/9 A kérdező kommentje:
szinte egész nyáron találkozgattunk. aztán volt szünet is amikor én utaztam el vagy mikor ő de azonkívül szinte minden este együtt voltunk ( egy baráti társaságba vagyunk :) )
2012. okt. 12. 17:18
 9/9 anonim válasza:

NE kérdezd meg, hogy szeret-e mert:

1. Lehet hogy ő sem tudja igazán milyen érzések vannak benne veled kapcsolatban.

2. Ha megkérdezed, könnyen kijátszható leszel a számára azzal, ha így válaszol: "Igen szeretlek, de ne barátkozz több fiúval és feküdj le velem amikor csak én akarom..." Te pedig mivel szeretnéd hogy szeressen ezért mindent megteszel neki, holott pont ezzel rontod el a kapcsolatod, mert emiatt nem fog tisztelni téged, hiszen egy irányítható bábu vagy. Ha pedig nem tisztelünk valakit akkor nem is tudunk beleszeretni, vagy ha szerettük valamikor akkor azonnal kiszeretünk belőle és kapcarongyként kezdünk bánni vele, sárba tiporva az érzéseit.

2012. okt. 20. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!