Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Srácok, Pasik miért mondjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, Pasik miért mondjátok ki olyan nehezen, hogy szeretlek? Az már túl nagy kötődés?

Figyelt kérdés
Ha érzem minden ölelésben, ahogy rám néz, ahogy össze-vissza puszilgat (nem a csókra gondolok), tudom, hogy kíván, és nagyon jó a szex, akkor miért nem hallhatom, hogy "szeretlek"? A múltkor megharagudtam valamiért, úgy szorított magához, hogy azt hittem megfulladok ......Szóval, csak egyszerűen másképp vagytok kódolva, nekünk pedig érteni kell a kódokat? Vagy már fent a kérdésemben meg is válaszoltam?

2012. okt. 6. 12:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen meg is válaszoltad.
2012. okt. 6. 12:50
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig a tettek előtt mondtam, hogy "szeretlek". Le is hülyéztek érte, hogy hogy mondhatom ilyen korán...
2012. okt. 6. 12:51
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen.. én is hamar elmondom hogy szeretlek ha így van. És mivel könnyen megszeretek közel álló személyt ezért ez előfordul gyakran. Nem nehéz kimondani :) Betartani viszont annál inkább.
2012. okt. 6. 12:57
 4/7 anonim ***** válasza:
én is tettek előtt mondom h Szeretlek' és le is szidnak barátok de hát nem bírom ki... mindenki más...
2012. okt. 6. 13:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Ez nem attól függ h pasi-e...én nő vagyok és mégis nagyon nehezen mondtam ki, legtöbbször meg szimplán azért mondtam, mert éreztem, hogy akarja már nagyon. Lehet, hogy különben az életben nem mondanám soha, ha a párom sem, hiába érezzük úgy.
2012. okt. 6. 13:29
 6/7 anonim ***** válasza:

Bácsak lenne kinek mondanom :/

Forever alone

2012. okt. 7. 02:43
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Én nem vagyok ilyen szerencsés, hogy túl korán, vagy hamar, vagy sokszor mondták volna. Pedig most is érzem. Csak néha nagyon jó lenne hallani is! Viszont ezért én sem mondom, pedig néha nagyon szívesen megtanném :)
2012. okt. 7. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!