Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jaj! Mit csináljak?
Egy hete mosolyszünet van köztünk. én 17/l, Ő 21/F
Egész héten telefonálgatott. Most e-mail-t írt, és kérte, hogy találkozzunk.
Én visszaírtam, hogy nem akarok vele többet találkozni, vége közöttünk a kapcsolatnak. Egy perc alatt kiábrándultam belőle. és ez a hét csak megerősítette az elhatározásomat.
Ő szemrehányást tett, hogy én vagyok az oka az egésznek, mert nincs toleranciám.
szerintem pedig olyan dolog történt, amit nem akarok elviselni. Ez most lényegtelen.
Azt mondta, hogy holnap eljön az anyukájával és tisztázzuk a helyzetet.
Én nem akarom, hogy eljöjjenek. Ezt mondtam is neki.
Ő még is eljön. Mondtam anyunak. Ő azt mondta, hogy nem baj, majd beszélgetünk velük. Én elmegyek itthonról, nem akarok vele beszélni. Egy éves kapcsolat után , ha megteszem, nagyon tisztességtelen? ( Akkor is elmegyek)
Jó persze. Ha otthon maradok, akkor meg egy csomót fogok sírni és rávesz, hogy ne szakítsunk, de én egy perc alatt kiábrándultam belőle. És ha eljön, akkor mindenki kiakar békíteni vele, és amilyen hü.. lye vagyok meg is teszem, de nem akarom. Én már annyit bőgtem miatta egy héten keresztül, hogy már nem akarok vele találkozni. És erre mindenki azt mondja, hogy tisztességesebb lenne maradni.
Azt sem akarom, hogy Apukám megtudja az okot, mert vagy nagyon megharagszik, vagy kiröhögi az egészet. És akkor az is bántana.
Állati ciki egy helyzet.
Ha biztos lennél benne, hogy kiábrándultál belőle, akkor nem félnél találkozni vele. De te rettegsz, hogy újra kibékültök. Akkor mégsem ábrándultál ki teljesen, és mégis érzel még valamit iránta...
Lehet, hogy könnyebb lenne, ha elmesélnéd az egész sztorit. Mi úgyse tudjuk, hogy ki vagy, szóval nem éreznéd magad cikiben miatta.
Egyébként meg ne félj találkozni vele!
Nézd, én nem sokára meg fogom látogatni az egyik exemet, akit annak idején nagyon szerettem, és bármit megadtam volna érte, hogy működőképes legyen a kapcsolatunk. Nem az én hibámból, és nem az ő hibájából lett vége a dolognak. Az érzelmek pedig egy szinten megmaradtak. Azóta nekem van új párom, akit szeretek, és az előző fiúra már nem gondolok úgy, mint régen.
Épp ezért merem őt meglátogatni (nem láttam már több hónapja), mert tudom, hogy már lezártam magamban a dolgokat, és nem lenne rám olyan hatással. A párom is tud róla, és ő sem féltékeny, mert tudja, hogy őt szeretem.
Szóval ebből csak annyit akartam kihámozni, hogy ha nem lenne már rád hatással, akkor nem félnél találkozni vele. De szerintem 1 hét kevés ahhoz, hogy valakiből teljesen kiábránduljon az ember.
12-essel abszolút egyet értek! És ennyi idő alatt tényleg nem lehet kiábrándulni valakiből, főleg akit nagyon szerettél (és még mindig szereted valószínűleg). Hidd el, én is tapasztalatból írom.
Viszont ahogy most válaszoltál, hát még mindig nem értelek. Miért tetted fel a kérdést, ha már eldöntötted, és kiakadsz a válaszokon, amik nem veled értenek egyet? Mi elmondtuk a véleményünket, hogy inkább maradj otthon, és találkozz vele, de a Te döntésed.
Amúgy tényleg érthetőbb lenne, ha tudnánk azt a sztorit. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!