Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért mindig az szenved, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig az szenved, aki szívből szeret?

Figyelt kérdés
Nem egy ismerősömmel értek egyet ezzel,hogy kihasználtak és játszottak velünk, pedig semmi ok nem volt rá, hogy megérdemeljük, csak szívből szerettük őket.:')

2012. okt. 5. 19:55
 1/5 anonim ***** válasza:

Ez annyit jelent h túl naivak voltatok, bedöltetek minden szavuknak, tettüknek!

Ennyi.

LEgközelebb körültekintőbbnek odafigyelőbbnek kell lenni.

2012. okt. 5. 19:57
 2/5 anonim ***** válasza:

Mert az igaz szerelem fáj.Nem hallottad még?

Érdemes meghallgatnod Nadia Ali- Love Story című számát

2012. okt. 5. 19:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem attól van hányingerem, hogy férfiban és nőben is miért van rengeteg olyan aki kihasználja, ha a másik odavan érte. Értem is volt már oda több lány is életemben aki nem tettszett v. nem tudtam viszonozni az érzelmeket de én őszintén elmondtam nekik és nem játszottam egyikükkel sem.
2012. okt. 5. 20:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Én már hozzá szoktam valamennyire. Bár egy szakításra nem nagyon lehet felkészülni. :-S
2012. okt. 5. 20:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Így jártam én is egy lánnyal, etetett, hogy szerelmes belém meg minden, közben meg épp tervezték az összeköltözést a pasijával. Én meg a kuka harmadik fél, hoppon maradtam.
2012. okt. 5. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!