Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szörnyen érzem magam egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szörnyen érzem magam egy igazi roncs vagyok, van még kiút?

Figyelt kérdés

Nyugi! Ez most nem a szokásos önsajnáltatós kérdés lesz. Hanem egész más. Inkább haragszom önmagamra. Úgy képzeljetek el,hogy első látásra egy jóképű,gazdag,humoros srác volnék. Tényleg megvan mindenem,mindig meg is volt. Csak az a baj,h én ehhez hozzászoktam,h nem csinálok semmit,mert mindig van aki megcsinálja helyettem. El vagyok kényeztetve. Nahát szóval túl jó dolgom van,érdemtelenül. Nem érdemlem én ezt,mert soha semmilyen erőfeszítést nem kellett tennem. És van elég családi vagyon,h ne is kelljen. Csajok mindig voltak az életemben,jöttek mentek,főleg a felszínesek tapadtak rám,mert én is csak egy felszínes alak vagyok,semmi több. De egy idő után mindig kiderült,h párkapcsolatra teljesen alkalmatlan vagyok,3 hónap volt a leghosszabb...

Hát szóval külsőre ugyan minden rendben van velem,de sajnos én belsőre vagyok teljesen reménytelen. Vannak akik irigykednek rám pedig csak olyan látszatboldogságban élek. Általában jól vagyok,mert mindig van ami leköt,de néha azért úgy elszomorodom,h én itt érdemtelenül élvezem a létet,felszínes látszatboldogságban,másoknak akiknek soha nem volt semmijük és mindenért keményen megdolgoztak,azok mégis sokkal boldogabbak. Azt hiszem az egyetlen esélyem,h igazán boldog legyek,ha gyökerestül megváltozom. Mert egy ilyen nehéz személyiséget hosszútávon senki nem bír elviselni,mint amilyen én vagyok. Van még esélyem megváltozni?

2012. okt. 5. 16:50
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
#7 Neked is köszönöm a választ. Hát örülök,h ilyen körülmények között is tudtok boldogok lenni. Én soha nem fogom ezt átélni,mert rossz tanuló voltam mindig is. Soha nem dolgoztam,soha nem csináltam semmit. Csak kapni kapni mindent megkaptam,de nem érdemeltem meg.
2012. okt. 5. 17:19
 12/21 A kérdező kommentje:

Elég rossz természetem van,mindenkibe belekötök,egoista vagyok,bunkó,leszaromember,flegma,soroljam még?

Valahol érzem,h egyszer ezért meg fogok bűnhődni,talán bűntudatom van,avgy ilyesmi,és ez nagyon rossz,mert emészti az embert.

Nincsenek érzéseim,vagyis nagyon el vannak rejtve,szinte csoda kéne,h valaki kihozza belőlem.

2012. okt. 5. 17:25
 13/21 anonim ***** válasza:

De itt ellentmondás van. Ha nincsenek érzéseid hogyan keseregsz ezen? Valami csak van.

Az az igazság, hogy én ezt nem igazán tudom elképzelni, mert nem tudom milyen, ha az ember ilyen. Sajnos nem tudok segíteni.

Ha igazán változtatni akarsz, akkor erőt veszel magadon és nem viselkedsz úgy ahogy eddig. Ha egyedül nem megy keress fel szakembert, neki talán több türelme lesz segíteni, és talán jobban is hallgatsz rá.

2012. okt. 5. 17:35
 14/21 anonim ***** válasza:
Például jótékonykodhatnál, ha már unatkozol és a környezetedben nyomorog valaki.
2012. okt. 5. 18:10
 15/21 anonim ***** válasza:
Kezdésnek egész jó, hogy ráébredtél erre. Én folytatásnak azt javasolnám, hogy próbálj tudatosan máshogy bánni az emberekkel akik körülötted vannak, légy kedvesebb, megértőbb (de ne papucs!). Aztán kezdj el dolgozni. Van diplomád? Mert ha van, akkor még valamivel könnyebb helyzetben is vagy... Szerintem nem szükséges elköltöznöd otthonról, viszont ne kérj anyukádéktól pénzt semmire sem, csak az általad megkeresett pénzt használd fel. Próbáld meglátni mindenben a jót, az emberekben és egyéb dolgokban egyaránt, mert ha ezeket észreveszed, akkor egy idő után elkezded majd automatikusan értékelni is..
2012. okt. 5. 18:32
 16/21 anonim ***** válasza:

Azért nem vagy jó belsőleg, mert nem tudod mi az hogy megküzdeni valamiért. A Férfi attól lesz férfi, hogy harcban edzett. Attól leszel igazán a személyiségedben is férfi és egyben boldog, hogy ott van benned minden pillanatban hogy mennyit küzdöttél azért amid van. Mindenkinek más a harc, de a szenvedés nemesít.

Szerintem tedd el a családi vagyont és mondjuk húzz egy minimumot, ami elég h ne pusztulj éhen meg lakhass valahol stb. Mondjuk havi 120-at költs és küzdj azért, hogy magadtól, családi segítség és kapcsolatok nélkül szerezd meg a többi pénzt.

Mellette meg sportolj, de ne csak puhap*csként, hanem nevezz, küzdj olyanok ellen akik sokkal jobbak nálad és esélyed sincs ellenük.

Ezek a dolgok megváltoztatnak és így a normális ( és szép) nők is közeledni fognak hozzád.

2012. okt. 5. 19:17
 17/21 anonim ***** válasza:
örülj, hogy sohasem kellett nélkülöznöd
2012. okt. 5. 20:50
 18/21 walk w1th mee ***** válasza:
Irigylem a problémádat xD
2012. okt. 5. 21:35
 19/21 anonim ***** válasza:
7-es vagyok! Sajnos így van ahogy a 16-os írja... Nem érzed, hogy megérdemled, mert nem te dolgoztál meg érte, így sosem volt sikerélményed, hogy elértél valamit. A férjem és én tudod milyen boldogok vagyunk amikor hó elején megkapjuk a 110 ezres fizetésünket. Mert tudjuk, hogy egész hónapban keményen dolgoztunk érte és ez sikerélményt ad. Pénzel nem lehet mindent megvenni, legfőképp a sikerélményt, a teljesítményt nem. Ebből iszonyat nehéz lesz kilábalnod, pláne ha már mindenki ilyennek ismer. Iratkozz be egy egyetemre és küzdj, hogy saját erődből lediplomázz... De ne apa vegye meg neked a diplomát meg a nyelvvizsgát. Én saját erőmből elvégeztem az egyetemet, van nyelvvizsgám is és mégis havi 110 ezer forintért dolgozok, kelek fel minden reggel 7-kor.
2012. okt. 6. 09:08
 20/21 anonim válasza:
Ha felismerted a hibáidat, az már fél siker és jelzi hogy nem is vagy te olyan érzéketlen fatuskó, csak még nem találtad meg magad. A személyiségeden kell változtatni, ami nem könnyű, de nem is lehetetlen. Ajánlanék neked egy olyan "üzletet", amellyel másokon segíthetsz, miközben te is tudsz vele pénzt is keresni, így nem kell a szüleidtől elfogadni pénzt.Ez inspirálni fog, közben meg észre sem veszed és megváltozik a személyiséged is. Ha érdekel mi ez, írd meg privibe az e-mailed vagy a skyped. Ott folytathatjuk.
2012. okt. 6. 19:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!