Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most lezbi vagyok?
Figyelt kérdés
Van egy nő, akiért megadnék bármit. Eddig csak férfiakkal voltam, és úgy tudtam hogy csak hozzájuk vonzódom. de mióta megismertem ezt a nőőt, elbizonytalanodtam. annyira szééép. és aza belső*.*, azthiszem szerelmes vagyok. szexuálisan nemigazán vonzódom hozzá, de megőrülök. MIT CSINÁLJAK?
19/L
2012. okt. 3. 21:25
11/15 A kérdező kommentje:
SOS! mit tegyek?
2012. okt. 4. 19:21
12/15 anonim válasza:
Én pont ugyanilyen helyzetbe vagyok. És én sem tudom mit tegyek... Egy ideig azt hittem, csak példakép a nő, aztán azt, hogy rajongok érte, aztán mostmár teljesen biztos vagyok benne, hogy vele szeretnék lenni és szeretem. Elkezdtem közeledni hozzá, csak szépen, diszkréten, figyelem, hogy ő benne lenne-e... Nehéz, és türelmesnek kell lenni. Ne ronts rá semmiképp ezzel az érzéssel, csak tegyél lépéseket és nézd a reakciót. Majd kialakul ez az érzés, ha megismered jobban Őt, és az idő segít. Remélem tudtam segíteni, és ne parázz, ne gondolkodj rajta "mi vagy", leszbikus, vagy biszex, vagy bármi... Ez most nem fontos, csak hallgass a szívedre.:)
13/15 anonim válasza:
Engem miért nem sodor a sors ilyen lányok közelbe?? :D
15/15 anonim válasza:
Szerintem ne szólj neki, amíg magadban nem tisztáztad. Amúgy biszex lehetsz, a kérdés tényleg az, hogy a testi szerelmet el tudod-e vele képzelni. Sokáig én is úgy voltam vele, hogy a lányok, akikhez vonzódtam, ilyen Beatricék voltak nekem, most meg már mindent csak lányokkal tudok elképzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!