Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kicsit lezbi vagyok, vagy csak tök hülye?

Figyelt kérdés

Nemrég megismertem egy lányt, egész jó barátnők lettünk szimpi volt kezdetben, de semmi több. Ahogy telik az idő, azon kapom magam, hogy nézegetem többet az adatlapját, izgatottan várom hogy mikor keres fel, zavarban vagyok ha a közelemben van, amikor megölel elakad a lélegzetem, és gyorsabban ver a szívem. Tökre hiányzik most is, szeretném őt megölelni, látni őt..meg ilyesmik, csak vele lenni. Van barátom, akivel szeretjük egymást. Aggaszt engem hogy ezt a leányzót lassan már ki se tudom verni a fejemből. Amúgy nem hiszem hogy fel tudnék izgulni nőkre, ilyen helyzetbe még nem kerültem, de ezt se tudom mire vélni. Csókolóztam már nem egy lánnyal régen ( csak buliból ), azoknak semmi jelentősége nem volt. Ez most tök fura. Lehet hogy lezbikus vagyok?

22/L

2011. okt. 25. 22:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Mind a kettő. :)
2011. okt. 25. 22:51
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Nocsak, töröljük a kommenteket? Fáj az igazság?
2011. okt. 25. 23:00
 3/7 anonim ***** válasza:
47%
Hát nem normális az biztos xD Lehet hogy biszexuális vagy... hát nekem aztán olyan mindegy :D én inkább a tök hülye mellett szavazok :D
2011. okt. 25. 23:16
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
inkább csak bi. Meg szerintem szerelmes. Csak épp nem a barátodba. (bár nem tudom, biknél lehet-e olyan, hogy a fiúját és a csaját is szereti?)
2011. okt. 25. 23:48
 5/7 anonim ***** válasza:
84%

"Csókolóztam már nem egy lánnyal régen ( csak buliból )"

No comment...

2011. okt. 25. 23:54
 6/7 anonim ***** válasza:
73%
Tök hülye egészen biztosan, a kicsit leszbit meg majd eldöntöd magad egy jó pár év tapasztalata alapján.
2011. okt. 26. 00:12
 7/7 Carlsokolbász ***** válasza:
47%
A hülye szó nem kifejezés! Mellesleg tanulj meg helyesen írni!
2011. okt. 26. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!