Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy lezbi/biszex vagyok?
Figyelt kérdés
Rohadtul szégyenlem,de mostanában elég furcsa gondolataim vannak, és a legjobb barátnőimre sokszor nem úgy nézek, de közben a fiúk is érdekelnek. Volt már barátom,de nagyon csúnya vége lett (lassan már egy éve), kicsit még mindig szeretem. Lehet,hogy biszex vagyok? :O
17L
2012. szept. 17. 20:32
1/5 anonim válasza:
Az vagy, ami jól esik:D Ha fizikailag kívánsz egy lányt, akkor biszex vagy. Egyébként nem tudom mit kell ezen rágódni, tenni úgysem tehetsz ellene, ha meg tetszik a dolog, akkor miért ne legyél az?
2/5 A kérdező kommentje:
Nem merném magamnak bevallani, ütközik a nézeteimmel. Ajj,felakasztom magam.
2012. szept. 17. 20:40
3/5 anonim válasza:
Oké.Akkor ez gyorsan meg lett beszélve lehet már ezt sem olvasod el.
4/5 anonim válasza:
a csajok 50%-a biszex nem tudtad?
5/5 anonim válasza:
Megértelek, én is így vagyok. De végül is nézd a pozitív oldalát, így 2x akkora esélyed lesz egy jó szexre, mint egy heteronak :D:D
15l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!