Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék ilyenkor? Mit csináljak?
Sziasztok.
Az történt, hogy pár napja szakítottunk a barátnőmmel. Kicsit több mint egy évig voltunk együtt. A szakítás oka az volt, hogy minden kis hülyeségen összekaptunk, de ennek ellenére nagyon szerettük egymást. Ebben biztos vagyok. De már megunta a sok vitát, meg hogy mind2-en ilyen hírtelen haragúak vagyunk és úgy mondta, hogy: "természetileg" sem illünk össze.
Egyszer történt egy ilyen szakítás még tavasszal, az egy hétig tartott de utánna összejöttünk újra. Van egy olyan barátnője aki befolyásolja őt, és feltétlenül össze akarná boronálni a volt barátjával, ami abba az egy hétbe majdnem sikerült is neki, mert már találkozott is a barátnőm a volt pasijával. (de elvileg csak azért hogy a figyelmét terelje). De most is van egy olyan érzésem, hogy megint ez a "volt barát" benne lesz a képbe, értem ezt arra h megint elkezdenek majd beszélni és jön utánna a többi. De az tuti, hogy ez a szakítás ez komolyabb, de én akkor is nagyon szeretem még mindig, és nagyon rossz így nélküle. Üresek a napok, hiányoznak a vele töltött idők.
Most azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek mit csináljak?
Felejtsem el? - de hogy? nagyon szeretem.
Próbáljam visszaszerezni? - de hogy? hallani sem akar rólam.
Köszönöm előre is a segítségeteket. Normális válaszokat kérnék!
18/F
Egyáltalán nem.
Törölt fészről is, tíltott. Iskolába kerül.. semmi esély.:\
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!