Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék ilyenkor?
Ez az egész úgy kezdődött hogy elmentem haveromékhoz és ott volt egyik rokonja egy korombeli lány és első látásra beleszerettem össze is jöttünk de csak nyáron találkozunk 1-3x és addig msn ne tartottuk a kapcsolatot párszor szakítottunk ott meg összejöttünk de végül szakítottunk és utána nem beszéltünk nem is találkoztunk.És olyan 2 év múlva egyszer csak nagy buli volt az egyik városba és ott megint találkoztam a csajjal meg haverommal aki a csajnak a rokona és nagyon jól éreztük magunkat, még bevetettem 2x azt a trükköt hogy kicsit arrébmentem leültem és mintha szomorú lennék és mind a 2x odajött hozzám a szemebe nézett és lágy barátságos hangon megkérdezte hogy mi a baj, utána még beszélgettünk nevetgéltünk át is karoltam ő is engem, és utána nem is találkoztunk mert nyaralni mentem, és utána beszélgettem haverommal ( a csaj rokonával) és mondta hogy a csaj járt volna velem ha nem jön képbe egy másik csávó akivel jelenleg jár. Na ekkor már tiszta ideg voltam meg szomorú. azóta eltelt vagy 2 hónap de még manapság is előjön ez az érzés és szarul érzem magam meg ilyenkor legszivesebben megverném a csaj jelenlegi pasiját. Hozzáfűzném hogy ő volt eddigi legjobb csaj az életemben. Mit javasoltok mit tegyek hogy jobban érezzem magam?
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!