Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mi az a mondat, ami a legszívesebben hallanátok egy lánytól?
Figyelt kérdés
Figyelem! A "szexelni akarok veled" és hasonlók kivételével.
Az tudom, hogy bejönne :D, de én arra vagyok kíváncsi, ami nem ilyen direkt mondat, de mégis feldob. Ami csábító, és meglepő, amivel elcsavarná egy lány fejetek.
2012. okt. 1. 22:18
11/30 anonim válasza:
Kérdező! Én úgy veszem észre, hogy te nem tudod, hogy mit mondj a szerelmednek. Ez eléggé szar ügy. :-S
12/30 Gyakori Ferenc válasza:
ne is mondj semmit, adj neki egy Nissan Skylin-t... sőt tudod mit? nekem add *-*
14/30 anonim válasza:
"Nagyon jól nézel ki,/ tetszel, szeretnélek megismerni."
15/30 anonim válasza:
"mostantól minden vagyonom a tiéd és soha többet nem fogsz látni."
16/30 A kérdező kommentje:
zohan, drága, én csak kíváncsi vagyok, milyen srófra jár az agyatok, és jó olvasni a válaszokat :)
2012. okt. 1. 22:27
17/30 anonim válasza:
Kicsim, amíg itt lesz a csini barátnőm, sétálok egyet, hogy ne zavarjalak titeket, aztán én is közétek bújnék!
18/30 anonim válasza:
"Ezt nehéz lesz mind bekapni,de megpróbálom"XD
De amúgy bármit amit kedvesen mond és látszik rajta,hogy tényleg bejösz neki és ezért megpróbál kezdeményezni.
19/30 anonim válasza:
Drágám, ma lenyírom én a füvet, te csak sörözgess addíg!
20/30 A kérdező kommentje:
XD nyomom a zöldeket!
Komoly válaszok is érdekelnek ám! :))
2012. okt. 1. 22:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!