Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Hogyan felejtsem el?
Volt egy lány, akivel tavaly főiskolai beiratkozáson találkoztam. Telt-múlt az idő, belezúgtam, nekem akkor még semmi önbizalmam sem volt. Amúgy az 1 év során úgy tűnt én is bejövök neki, általában a közelembe ült, a nézése olyan "csodás" volt, és a légkör is izzott körülöttünk. Amúgy mindketten kicsit visszahúzódóak vagyunk. Csak az volt a baj, hogy elvileg volt barátja. De mégis úgy viselkedett, mintha nem lenne neki, meg nagyon az az érzésem mai napig, hogy bejövök neki.
Na én szakot váltottam, így elég ritkán látjuk egymást. Knkrétan egy héten max fél percre, mert állandóan más épületben van nekem órám, meg én is kerülöm.
Viszont ma is valahogy azt láttam rajta, mintha örülne neki, hogy látott. Mintha láttam volna egy apró mosolykát az arcán, meg az volt az érzésem is, h örült neki.
Na most így hogyan felejthetném el, ha egymásba futunk?
már több mint fél éve szeretném elfelejteni, de úgy tűnik nem megy...
Megismerném, de van barátja és én nem fogok közéjük állni még akkor sem, ha tényleg nem szeretné a pasiját.
emélem sosem látom többé, még fél percre sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!