Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy felejtsem el?

Figyelt kérdés
Ez a helyzet még tavaly kezdődött, megpróbálom röviden leírni a történetet. Tavaly októberben lett egy munkahelyem, ott viszonyba keveredtem egy nálam 13 évvel idősebb férfival, aki nős és 4 gyereke van, nekem is van párom 5 és fél éve, nekünk is van közös kisbabánk, nemrég született. Az a viszony a kollégámmal még akkor kezdődött el, amikor már állapotos voltam. Mielőtt valaki azt hinné, hogy tőle van a baba, nem így van, mert már akkor terhes voltam, amikor a szeretője lettem, csak még akkor nem tudtam az állapotomról, ha tudtam volna, róla, nem megyek bele a viszonyba. Amúgy nem is történt köztünk intim dolog. 2 és fél hónapig tartott a titkos kapcsolat, csakhogy ennyi idő alatt én sajnos szerelmes lettem belé, de veszélyeztetett terhességem miatt eljöttem táppénzre, így ritkábban futottunk össze, egyre ritkábban beszéltünk, eltávolodtunk egymástól, 2 hónapja már abszolút nem látom őt. Egy Interspárban dolgoztunk együtt, ahova sokat járok vásárolni, így taliztunk össze többször is véletlenül, csakhogy úgy néz ki, hogy már nem dolgozik ott, azért nem futunk már össze és nagyon hiányzik mindene, és sokszor úgy érzem, hogy nem bírom már ki nélküle, pedig tudom, hogy köztünk végleg vége mindennek. A kisbabám segít átvészelni a fájdalmamat. Szeretném a volt munkatársamat elfelejteni, de nem megy, és nagyon szenvedek a hiányától. Sosem mondtam neki, hogy szeretem. Szerintem nem is tudja és soha nem is tudta, talán csak sejtette. Soha nem akartam megcsalni a párom, de nagyon nagy volt a kísértés, amit soha nem gondoltam volna. Adjatok, légyszíves tanácsot! Hogy felejthetném el őt? Így nem tudok a párkapcsolatomra koncentrálni, mert lélekben olyankor is vele vagyok.
2012. szept. 10. 20:27
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Amúgy egyszer mondta, még a kapcsolat legelején, hogy szeret meg kíván, de azt, hogy szeret utána már soha többé. Meg egy alkalommal mondta, hogy ha megcsókol, akkor tüzet érez. Szeretett engem szerintetek vagy nem?
2012. szept. 10. 20:33
 2/13 anonim válasza:
Vegyél egy nagy adag fagyit legyél ott hon egyedül, aztán rakjbe egy romantikus filmet ;)
2012. szept. 10. 20:34
 3/13 TOMAtm ***** válasza:
hát b+ te aztán vagy egy retek.terhes vagy a párodtól aztán másvalakire vágyakozol?gratulálok....
2012. szept. 10. 20:38
 4/13 anonim ***** válasza:
Nem értem, hogy egy 5és féléves kapcsolatban miért kellett félrelépned és azt sem hogy miért nem hagytad abba azzal a csávóval a kapcsolatot mikor már megtudtad, hogy a párodtól gyereked lesz!Nem akarok ítélkezni de elég gáz, hogy még mindig a másik faszi után sóvárogsz!Sokkal korrektebb lett volna ha a pároddal szakítasz és utána kezdesz folytatni mással viszonyt!Szerintem próbáld meg elfelejteni az a pasit és foglalkozz a pároddal!Ha meg már nem szereted a barátod szakíts vele de semmi képen ne alázd tovább!
2012. szept. 10. 20:39
 5/13 A kérdező kommentje:
Tényleg nem kellene ítélkezni meg ocsmány szavakat használni, azt főleg a 2. válaszolónak írnám. Nem tudjátok a részleteket, én csak a lényeget írtam le. Amúgy felvilágosítanám a másodikat, hogy már nem vagyok terhes, írtam is, hogy már megszületett a baba. A párommal már régóta nem olyan a kapcsolatunk, mint régen. Szerintem nem vagyok egy szemét, mert beleszerettem másba, ugyanis az érzéseket nem lehet irányítani, csak a tetteket, mert azért nem volt a munkatársammal szexuális kapcsolatom, mert azt már szemét dolognak tartottam volna, hogy lefekszem mással, holott a páromtól voltam terhes. De egy-két csókkal nem hiszem, hogy rosszat tettünk volna, ugyanis semmi más nem történt köztünk. Egy mély érzés meg nem múlik el egyik percről a másikra. Páromat nem hagyom el, azért még szeretem őt. Ha valaki még esetleg válaszolna, megkérném, hogy ne ítélkezzen, én csak a kérdésemre szeretnék választ kapni.
2012. szept. 10. 22:08
 6/13 anonim ***** válasza:
Neked meg tényleg nem kéne tovább alázni a párodat!Ha egy kicsit is szeretnéd nem aláznád a háta mögött!Csak azért kell neked hogy a két szék közül nehogy a földre ülj,pedig rohadtul megérdemelnéd!Remélem minél hamarabb kitudódik, hogy milyen szemét voltál vele és kidob téged a francba!A gyereket meg elveszi tőled mert az ilyen nem anya!
2012. szept. 11. 12:55
 7/13 A kérdező kommentje:
Na ide figyelj! Ne merd nekem megmondani, hogy én milyen anya vagyok, aki egész nap a kisbabája mellett van, mindent megadok neki, imádom őt mindennél jobban, ő a legfontosabb a számomra és élvezek minden vele töltött percet. Ahhoz, hogy én egyszer hűtlen voltam, semmi köze a kisbabámhoz, semmi jogod hozzá, hogy ilyet írj! Te biztos tökéletes vagy és soha nem hibáztál! Ilyenkor az ember magába is nézzen kicsit!
2012. szept. 11. 13:46
 8/13 anonim ***** válasza:
Ha a gyereked lenne a legfontosabb akkor az apját nem csaltad volna meg még egy csók erejéig sem!Feltéve ha egyáltalán a párod a gyerek apja..Úgyhogy jó lenne ha magadba szállnál most már mert ritka nagy f@szságokról írkálsz!
2012. szept. 11. 17:15
 9/13 A kérdező kommentje:
Én csak az igazságot írtam! Nem süllyedek le a szintedre, engem megneveltek a szüleim, hogy hogy kell másokkal beszélni. Amúgy legalább olvastad volna végig a történetet, már terhes voltam, amikor viszonyom lett a munkatársammal. Ráadásul azt is írtam, de gondolom, te ilyen felületes vagy, hogy nem volt köztünk szexuális kapcsolat. Attól, hogy nem voltam hűséges, a világon a legfontosabb a gyerekem. De nem fogok én itt neked magyarázkodni, az én életem, nem a tiéd, te tökély!
2012. szept. 11. 17:59
 10/13 anonim ***** válasza:

Keményen megnevelhettek ha így félreléptél miközben már terhes voltál!:D Arról nem beszélve, hogy már akkor lesüllyedtél mikor elkezdtél kavarni ezzel a pasassal!Többszörösen követtél el aljasságot!És hogy miért?Na lássuk csak: egy nős faszival kezdtél akinek van 4 gyereke..szerinted a feleségének ez hogy esett?Gondolom nem tudott róla mert annyi eszetek volt hogy szépen kijátszottátok a háta mögött..

A párodra gondoltál mikor más szájában lógtál, hogy neki vajon ez, hogy esik!?Még jó hogy nem voltál akkora r*banc, hogy nem feküdtél le vele mikor már terhes voltál!Szóval ezért ne keljen már külön megdicsérni!Mit vártál, hogy majd leírod a történteket és mindenki együtt fog érezni veled!?De tudod mi a legszomorúbb?Hogy még mindig amiatt a nős görényért vagy oda aki képes volt úgy kavarni veled, hogy tudta, hogy van párod és mégis képes volt viszonyt folytatni veled ezzel megalázva a feleségét és a te barátodat!Mellesleg nagyon egymásra találtatok!Igazán megérdemelnéd, hogy téged is ugyanígy megalázzanak mint ahogy ti tettétek a párotokkal!Egyébként pedig nem akarlak elkeseríteni de mindketten megbüntettétek magatokat!És már csak idő kérdése, hogy mikor kapjátok vissza valakitől ugyanezt vagy ennél még rosszabbat.... ;)

2012. szept. 11. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!