Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy felejtsem el?

Figyelt kérdés
Ez a helyzet még tavaly kezdődött, megpróbálom röviden leírni a történetet. Tavaly októberben lett egy munkahelyem, ott viszonyba keveredtem egy nálam 13 évvel idősebb férfival, aki nős és 4 gyereke van, nekem is van párom 5 és fél éve, nekünk is van közös kisbabánk, nemrég született. Az a viszony a kollégámmal még akkor kezdődött el, amikor már állapotos voltam. Mielőtt valaki azt hinné, hogy tőle van a baba, nem így van, mert már akkor terhes voltam, amikor a szeretője lettem, csak még akkor nem tudtam az állapotomról, ha tudtam volna, róla, nem megyek bele a viszonyba. Amúgy nem is történt köztünk intim dolog. 2 és fél hónapig tartott a titkos kapcsolat, csakhogy ennyi idő alatt én sajnos szerelmes lettem belé, de veszélyeztetett terhességem miatt eljöttem táppénzre, így ritkábban futottunk össze, egyre ritkábban beszéltünk, eltávolodtunk egymástól, 2 hónapja már abszolút nem látom őt. Egy Interspárban dolgoztunk együtt, ahova sokat járok vásárolni, így taliztunk össze többször is véletlenül, csakhogy úgy néz ki, hogy már nem dolgozik ott, azért nem futunk már össze és nagyon hiányzik mindene, és sokszor úgy érzem, hogy nem bírom már ki nélküle, pedig tudom, hogy köztünk végleg vége mindennek. A kisbabám segít átvészelni a fájdalmamat. Szeretném a volt munkatársamat elfelejteni, de nem megy, és nagyon szenvedek a hiányától. Sosem mondtam neki, hogy szeretem. Szerintem nem is tudja és soha nem is tudta, talán csak sejtette. Soha nem akartam megcsalni a párom, de nagyon nagy volt a kísértés, amit soha nem gondoltam volna. Adjatok, légyszíves tanácsot! Hogy felejthetném el őt? Így nem tudok a párkapcsolatomra koncentrálni, mert lélekben olyankor is vele vagyok.
2012. szept. 10. 20:27
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
De nagyon ráérsz egész nap, hogy más felett ítélkezz meg oktass! Jaj ugyan ne mond már, hogy te soha nem követtél el hibát! Olyan ember nincs! Ki kérte, hogy meg dicsérj, csak baromságot írtál, hogy ki tudja, kitől van a baba, holott életemben egy férfival, a kisbabám apjával volt intim kapcsolatom. Egy csókból én nem csinálok akkora ügyet. Más sokkal durvábban csalja meg a párját! Nem játszottunk ki amúgy senkit! Felőlem meg irkálj ide továbbra is, ha ennyire jól esik, misz tökély!
2012. szept. 11. 19:29
 12/13 A kérdező kommentje:
Amúgy meg rajtam látszik a jó neveltség, nem úgy, mint rajtad! Nem drogoztam, nem piáltam, nem züllödtem el soha!
2012. szept. 11. 19:30
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem végül is csak megcsaltad a párod mert ennyit tudsz!Am szerintem félre is kettyintettél, de felesleges bevallanod mert a kutya nem kíváncsi rá!A írásodból ítélve nem lehetsz több 20 évesnél, de ha mégis sajnos nem látszik meg az intelligenciádon..Bárhogyan is alakul,szívből remélem, hogy a pasid hamarosan rájön, hogy mekkora erkölcstelen nőszeméllyel kezdett és sürgősen ejteni fog!Na szevasz! :)
2012. szept. 11. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!