Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem?
Van egy nagyon bonyolult "kapcsolatom"
Nem tudom mit kellene tennem de folyamatosan ezen jár az eszem. Van egy lány, kb fél éve kerültünk közelebb egymáshoz, azóta nagyon sok minden történt, pozitív, negatív egyaránt, az elején volt egy elutasítás a lány részéről de utána alkohol befolyása alatt összejöttünk, aztán másnap megint más volt minden. Ez azóta többször ismétlődött, egyszer igy tesz másszor teljesen ellentétesen, nem tudom mit gondoljak.
Nemrég egy este alkalmával ő kezdett el ismét közeledni, nagyon kedves volt és elmondta hogy vannak egyéb problémái és hogy sokat gondol ránk, de nemtudja hogy képes-e egy normális kapcsolatra.
Én azt mondtam hogy hozzon valami döntést, hagyok időt, de nagyon nehéz így, mivel minden nap ezen jár az agyam hogy akkor most nem mondott igazat, csak játszik? vagy mi lehet az oka...
Kicsit hosszú lett, bocsi ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!