Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kene tennem?

Figyelt kérdés
A baratommal lassan ket honapja vagyunk egyutt.Egeszen suli kezdesig szinte minden nap(persze neha kimaradt egy ket nap)talalkoztunk.suli kezdete elotti 4 nappal elutazott es igy nem lattuk egymast 4 napig.Most jetfon megkezdodott a suli,miutan lejart az evnyito hazakisert de csak ennyi volt.Delutan megint mas programja volt.Kedden reggel egyutt mentunk suliba,delutanra megbeszeltuk(egyutt jarunk sportolni)hogy az edzes elott egy oraval talalkozunk.En vartam de nem jott el.Amikor az edzesre megerkezett bocsanatot kert es elmondta hogy dolga akadt es azert nem jott(de kozbe irhatott volna vagy felhivhatott volna hogy ezt tudassa velem,de nem tette).Ez nekem rosszul esett es megharagudtam ra,ezert nem akartam beszelni vele es edzes utan se vartam meg.Ma meg delutan felhivtam,kerdeztem mikor tudnank talakozni es azt mondta ma nem...mas programja van.Megkerdeztem milyen lenne ha szakitanank es azt mondta nem szeretne.De nekem rosszul esik az hogy mostanaban nem lehettunk egyutt :S es nem tudom mit kene tennem.Talan nem kene eroltessem a talalkozast?Vagy tul reagalom azt hogy egy hete nem voltunk mar egyutt ugy igazan kettesben? :S
2012. szept. 19. 18:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2012. szept. 19. 18:57
 2/7 A kérdező kommentje:
16 es hat a baratom 14.tudom hogy o meg nem igazan erett meg de annyira rendes es kedves,nem olyan taplo mint a korom beliek.:S
2012. szept. 19. 19:09
 3/7 anonim ***** válasza:
Tényleg rendes és kedves, ha baszik szólni, hogy nem megy és ne várj rá. :D:D
2012. szept. 19. 19:12
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem túlreagálod. A barátom majdnem 200 km-re lakik tőlünk, ráadásul hétvégén dolgozik, én meg suliba járok, ezért vasárnap jön hozzánk, és kb. keddig marad. Emellett ugye tanulok, és suliban is vagyunk. Nyáron nagyon jó volt, de a sulit el kell végeznem, neki meg dolgoznia kell.

Majdnem egy éve együtt vagyunk, és persze nagyon hiányzik, amikor nincs itt, de mégis túl kell lenni ezen valahogy. Aztán nyáron megint jó lesz. (:

Bár nem tudom, ti mennyire tervezitek ezt előre, de én azzal nyugtatom magam, hogy majd ha kijárom a sulit, együtt fogunk lakni, és szinte minden nap láthatom! (:

L/18 (a barátom 23)

2012. szept. 19. 19:21
 5/7 anonim ***** válasza:

Ja, amúgy pedig az, hogy ott hagyott, bunkóság volt. Beszéld meg vele, hogy ne legyen többet ilyen, és próbáljatok meg hétvégente többet együtt lenni, ha megoldható!

Mert ugye mindenkinek arra van ideje, amire szakít magának időt.. (:

2012. szept. 19. 19:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Hat szerintem meg kellene ertened, hogy nem minig er ra, miert nem talalkozhattok csak hetvegen, ugy nem lehet kifogasa.
2012. szept. 19. 19:36
 7/7 A kérdező kommentje:

mondta hogy kedden es penteken edzesen talalkozunk(mondjuk akkor nem lehetunk egyutt csak tarsasagban) es azt mondta hogy majd szombaton is talalkozhatunk ha szabad lesz es nem lesz mas dolga....ez nekem valahogy olyan keves :S

o tervezi a jovot de en nem igazan :S felek attol hogy tul fiatal es a vege nem lesz jo :S ezert nem akarom annyira beleelni magam a jovobe.

2012. szept. 19. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!