Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kene tennem?
Szerintem túlreagálod. A barátom majdnem 200 km-re lakik tőlünk, ráadásul hétvégén dolgozik, én meg suliba járok, ezért vasárnap jön hozzánk, és kb. keddig marad. Emellett ugye tanulok, és suliban is vagyunk. Nyáron nagyon jó volt, de a sulit el kell végeznem, neki meg dolgoznia kell.
Majdnem egy éve együtt vagyunk, és persze nagyon hiányzik, amikor nincs itt, de mégis túl kell lenni ezen valahogy. Aztán nyáron megint jó lesz. (:
Bár nem tudom, ti mennyire tervezitek ezt előre, de én azzal nyugtatom magam, hogy majd ha kijárom a sulit, együtt fogunk lakni, és szinte minden nap láthatom! (:
L/18 (a barátom 23)
Ja, amúgy pedig az, hogy ott hagyott, bunkóság volt. Beszéld meg vele, hogy ne legyen többet ilyen, és próbáljatok meg hétvégente többet együtt lenni, ha megoldható!
Mert ugye mindenkinek arra van ideje, amire szakít magának időt.. (:
mondta hogy kedden es penteken edzesen talalkozunk(mondjuk akkor nem lehetunk egyutt csak tarsasagban) es azt mondta hogy majd szombaton is talalkozhatunk ha szabad lesz es nem lesz mas dolga....ez nekem valahogy olyan keves :S
o tervezi a jovot de en nem igazan :S felek attol hogy tul fiatal es a vege nem lesz jo :S ezert nem akarom annyira beleelni magam a jovobe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!