Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gergo22 kérdése:
Szeretném visszakapni a volt barátnőm! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
okt 17. én lesz 1 éve hogy szétmentünk, de okt 8. án jöttünk össze. Néha találkozunk, de nem úgy kezel mint egy szimpla embert. Megölel, megcsókol stb.Arra gondoltam hogy most október 8. án még egy utolsó esélyt adok neki hogy kibéküljünk! Milyen romantikus dolgokat lehetne csinálni? Panelban lakik. Gondolkoztam rajta hogy gyertyából kirakom hogy HIÁNYZOL meggyújtom felhívom hogy nézzen ki az ablakon. Valami ilyenben gondolkozom. Nektek milyen ötleteitek vannak?2012. szept. 24. 19:59
1/5 anonim válasza:
fogj egy kalapácsot, keresd meg, törd el a kezét, állati érzés lesz majd meglátod
2/5 A kérdező kommentje:
valami értelmesebb ötlet?
2012. szept. 24. 20:02
4/5 anonim válasza:
Ha ennyire romantikus típus vagy, hát rendben, de nekem ez iszonyú nyálas.
Talán inkább oda hívd el, ahol először találkoztatok, vagy ahol összejöttetek, ahol az első csók történt és őszintén mondd el neki, hogy még mindig szereted.
5/5 A kérdező kommentje:
Már elmondtam neki nem 1x de ő csak azt mondja hogy nem akar kibékülni, de azt is elmondta hogy nem teljesen ő akarta ezt hogy vége legyen.. az anyukája keze volt benne.. kifogytam az ötletekből..
2012. szept. 24. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!