Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném visszakapni a volt fiúmat. Rajottem hogy tévedtem. Tehetek még valamit?
hát most akkor teperned kell és bizonyítanod az tuti. És nem szabad feladnod első szóra ha nem-et mond.
Aztán ha nem nem.
szakítás után lehet az ember ilyen mélyponton
szóval 7 év alatt rendesen megismerted minden apró reakcióját, rezdülését, tudod, miről mit gondol, mi a véleménye...
így azt is ki tudod számolni, h az, ami rosszul működött, megvalósítható-e, együttesen, újra
csak akkor lépj szerintem, mert biztos oka volt annak, h ennyi idő után kiléptél, és máshol akartad keresni azt a valamit
szóval azt a valamit bele tudnátok-e együtt csempészni...
Szerintem csak akkor érdemes megpróbálni, ha időközben mindketten beláttátok a saját hibáitokat, és azokon javítani tudtok! 1 év alatt mindkettőtöknek elég ideje volt arra, hogy gondolkodjon. Persze a régi sérelmeken is 100%-ban túl kell jutni.
Úgyhogy hajrá, sok sikert nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!