Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretném visszakapni a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném visszakapni a volt fiúmat. Rajottem hogy tévedtem. Tehetek még valamit?

Figyelt kérdés
7 évig voltunk eggyüt, és szakítottunk, mert igaz hp voltam, de valahogy neméreztem, hogy szeretne, és elhagytam. Egy év szunet volt koztunk, most meg osszekerultunk úgy, hogy én vigasztalodni jártam a bárba. Dolgozott ott egy csajszi, akinek mindent elmondtam, és vele beszéltem meg a problémáimat. Az exem elkezdett járni gyakran, azut minden nap oda, mintha miattam járt volna csak a bárba, meghívott kofolára, cigivel kínált, ha jott, vagy ment, kulon koszont nekem....Fb oztunk, kihívott, ha kihívtam, kijott....és tegnap elmondtam neki, hogy mit érzek iránta, és nagyot hibáztam, nem e probálhatnank meg...és azt mondta, van esély mindenkinek, de o attol fél, hogy újra elhagyom majd ot, és megint elorol...De tudom hogy nem, mert az ember a hibájábol tanul, énis tanultam, és rajottem, hogy hiába nem mutatta ki hogy szeret, o szeretett igazán...és most nemtudom mit tegyek, tudom, nemérdekel titeket, de tudom hogy nem tenném meg, és nemmer o belekezdeni, mert vagy én megteszem, vagy o, és ugyanott lehet meg rosszabb helyzetben leszunk....annyira fáj, hogy mégis így alakult, és ezt nem tudom visszacsinálni...sehogy....
2012. aug. 26. 20:13
 1/6 ASOT ***** válasza:

hát most akkor teperned kell és bizonyítanod az tuti. És nem szabad feladnod első szóra ha nem-et mond.

Aztán ha nem nem.

2012. aug. 26. 20:16
 2/6 anonim ***** válasza:
Te legalább törődsz mások érzéseivel, vígasztaljon a tudat, ha mégsem jönne össze. Ritka
2012. aug. 26. 20:16
 3/6 anonim ***** válasza:

szakítás után lehet az ember ilyen mélyponton

szóval 7 év alatt rendesen megismerted minden apró reakcióját, rezdülését, tudod, miről mit gondol, mi a véleménye...

így azt is ki tudod számolni, h az, ami rosszul működött, megvalósítható-e, együttesen, újra

csak akkor lépj szerintem, mert biztos oka volt annak, h ennyi idő után kiléptél, és máshol akartad keresni azt a valamit

szóval azt a valamit bele tudnátok-e együtt csempészni...

2012. aug. 26. 20:22
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha régen kevés volt neked, akkor mi a garancia arra, hogy most elég lesz? Vagy pár év múlva mégiscsak megint lepattansz? Viszont ha mégis 100%ig biztos vagy magadban, akkor -tudom furcsán fog hangzani- próbálj meg te udvarolni neki! Ha annyira szükséged van rá, akkor nem fog derogálni. 7év alatt már tán csak megismerted annyira, hogy tudd, mivel lehet a kedvében járni, így talán meglágyul a szíve irántad. Arra azért számíts, hogyha siker is koronázza igyekezetedet, akkor is időbe fog telni, hogy visszanyerd a teljes bizalmát!
2012. aug. 26. 20:30
 5/6 A kérdező kommentje:
wow, nemszamitottam ilyen valaszokra, koszi, es igazatok van nagyon....regen azt hittem, nem szeret, mert nem mutatta, es most tudom, es proballok, irtam neki egy levelet is, amit ma odaakarok tenni a kapuba, ha megy haza, MC Leeroy-sajnálom dalszoveget írtam le neki, és remélem, evvel is tobbe fog nézni, igyekszem, próbállom, de énis attol félek, hogyha ossze is jonnenk, akkor nehogy sajnálatbol legyen, mert sajnál engem, és majd jon egy csaj, és otthagy engem....Ezen is lehetne változtatni, ha komolyan odaadoan szeretném? Félénk fiu amúgy, és o is majdnem sírt....es a legszebb az volt, hogy már ment el, és rászoltam, hogy meg e olelhetem, és eloszor nemakarta, aztán pedig mégis, és olyan ovatos, lassú, alig érek hozzád, finom olelés volt....meghatotta ot, engem triplán....és ennyi, akarom, és koszi, harcolok érte. Nagyon kosz!!!!!!!
2012. aug. 26. 20:56
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem csak akkor érdemes megpróbálni, ha időközben mindketten beláttátok a saját hibáitokat, és azokon javítani tudtok! 1 év alatt mindkettőtöknek elég ideje volt arra, hogy gondolkodjon. Persze a régi sérelmeken is 100%-ban túl kell jutni.

Úgyhogy hajrá, sok sikert nektek.

2012. szept. 9. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!