Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném visszakapni. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
A barátom szakított velem. december 23-án még együtt laktunk és a tescoba mentünk este bevásárolni. Vett ágyneműt magának hozzám és cuccokat amik kellettek. 24-én elvitt a szüleihez karácsonyozni és a fa alatt mondta, hogy szeret. 25-én eljött velem vidékre a mamámhoz és akkor mondta, hogy örökre velem lesz. 26-án szintén a szüleinél aludtunk. 27-én észrevettem, hogy valami nem stimmel és 29-én szakított velem. Azzal indokolja, hogy mivel családi gondjai vannak, nincs rám ideje és én megérdemlem a törődést és nem akarja, hogy megutáljam, mert nem tud velem foglalkozni és ezért most egyedül akar lenni. Anyagi támogatást és segítséget továbbra is nyújt ha szükségem van rá, azt mondta. Beteg az anyukája, az apja nagyon beteg és komoly műtéten esett át és vele kell törődnie. Dolgozik is mellette és kb nagyon ritkán tudtunk volna találkozni. Erre értette, hogy nem érne rám. Mondta, hogy nem akarja azt, hogy úgy tegyünk, mintha a másik nem is lett volna, ezért maradjunk barátok, de most egyedül akar lenni. Szerintetek van rá esély, hogy ha minden rendbe jön, akkor újra együtt lehessek vele?2012. jan. 3. 23:09
1/7 murdar válasza:
Perxe, mindenre van esély, de ez nehéz ügy ... Bizonyítd neki h mellette állsz
2/7 anonim válasza:
Harcolj érte! This is a challenge, this is a sport!
Ne add fel tesó, szeretünk!
3/7 A kérdező kommentje:
Hogyan tudnám bizonyítani, hogy mellette állok? Mert ha írok neki, akkor nem ír vissza. :(
2012. jan. 3. 23:16
4/7 anonim válasza:
Ha szereted,mondd meg neki,hogy átsegíted,besegítesz ezekben az időkben is ... hisz a szerelem lényege,hogy ott vagyunk a nehéz időkben is,nem?:) És ne mondja azt,hogy nem érne rád,megoldjátok,szerintem segítenél mindenben !
NE ADD FEL !! HAJRÁ IGAZ SZERELEM !
5/7 anonim válasza:
Hát, én ilyenkor visszavonulok.. ha nehezemre is esik. De ha a te helyzetedben lennék, talán még tudatnám vele valamilyen módon-legjobb talán telefonon, ha nem személyesen, hogy bármi van, rád mindig számíthat, hogy egy kapcsolatban a két fél nem csak akkor van ott egymásnak, ha minden szuper, hanem akkor is, amikor nehéz. És végül azt, hogy ha most tényleg azt szeretné, hogy ne keresd, akkor nem keresed. Ha tudsz neki bármiben segÉs ezt tartsd is be, amíg nem jelez vissza.
6/7 anonim válasza:
Utolsó sorom kicsit elsikerült, késő van már :), szóval :"ha tudsz neki bármiben segíteni, szóljon."
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm ez jó ötlet! :)
2012. jan. 4. 22:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!