Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rebekkka kérdése:
Most szerelmes vagyok?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, majdnem 2 évvel idősebb nálam. Most 8.-os én pedig 7.-es. Mindig sokat hülyéskedik velem. A minap azt írta Facebook-on, hogy ő úgy van vele fiatalabbal nem járna. De olyanokat írkál nekem hogy mennyek át náluk, mert hiánya van. Szerintem csak hülyít, de nekem mégis tetszik! És jól esik mikor hülyéskedik velem, viszont más lányokkal is ugyanígy hülyéskedik! Vele idősekkel. Viszont azt mondta nem tetszik neki senki! Én ezt most nem értem, teljesen összezavar! :/ Szerintem szeretem! :D2012. szept. 22. 07:54
21/23 A kérdező kommentje:
Végül is nem jöt össze, de sztem jobb is így! :( :)
2012. okt. 10. 16:53
22/23 anonim válasza:
Aki ennyire egyszer ilyen egyszer olyan az csak szórakázik, nézd levegőnek, és máris kisebb lesz az egója :D
23/23 A kérdező kommentje:
Háát...most megint beszélünk és sztem még attól, hogy ilyen bunkó volt attól tetszik és mégsem tudom, hogy most mi wan... :/ :D
2012. nov. 4. 14:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!