Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Most szerelmes vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rebekkka kérdése:

Most szerelmes vagyok?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, majdnem 2 évvel idősebb nálam. Most 8.-os én pedig 7.-es. Mindig sokat hülyéskedik velem. A minap azt írta Facebook-on, hogy ő úgy van vele fiatalabbal nem járna. De olyanokat írkál nekem hogy mennyek át náluk, mert hiánya van. Szerintem csak hülyít, de nekem mégis tetszik! És jól esik mikor hülyéskedik velem, viszont más lányokkal is ugyanígy hülyéskedik! Vele idősekkel. Viszont azt mondta nem tetszik neki senki! Én ezt most nem értem, teljesen összezavar! :/ Szerintem szeretem! :D

2012. szept. 22. 07:54
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:

Biztos pont ezt akarja, hogy összezavarodj és beleszeretődj! Ahogy ezek szerint bele is szerettél. Amúgy meg ez a "én nem járnák fiatalabbal" tuti direkt miattad írta ki.

Egyébként is mi másért, mert pont eszébe jutott hogy jaj hoppá azt hiszem jobb ha kiírom hogy én nem járnék fiatalabbal csak úgy

2012. szept. 22. 08:00
 2/23 anonim ***** válasza:

Bukott a srác?:)

Amúgy szerintem ő is szerelmes beléd csak nem tudja kifejezni magát xD

2012. szept. 22. 08:27
 3/23 A kérdező kommentje:
Annyi van hogy azt arra fel mondta h a barátnőmnek tetszik a barátja és megkérdeztem h a barátja érdeklődik-e a barátnőm iránt! :DDD Erre mondta ő h ő úgy van vele h fiatalabbal nem járna! :/ :D Meg olyanokat írkál h begyek fel tangát meg h mutassam meg neki! Meg ilyeneket! Meg azt kérdete hogyha járnánk megmutatnám erre én h attól függ meg h egy idő után erre ő akk a tiéd vagyok! :D de nem hinném h komolyan gondolja mert folyton ezt írja :DDD Vagy most nem tudom, h hogy gondolkodik, megőrülök! :DDD
2012. szept. 22. 08:28
 4/23 anonim ***** válasza:
Mondom hogy beléd van zúgva csak nem tudja hogy mondja!:D
2012. szept. 22. 08:32
 5/23 anonim ***** válasza:
Ahaa. Így már mindjárt más! Szerintem össze jönne veled. Ez a fiatalabb-as dolog lényegtelen. Biztos tetszel neki ha a tangádat akarja látni meg a többi. Persze lehet csak úgy tetszel-tetszel neki, de majd akkor legközelebb amikor ilyen van, mond hogy "oké megmutatom, de akkor járunk?:D:D" ő meg pl "jó oké:D" "ok akkor hol talizunk?:D" és TÁDÁ
2012. szept. 22. 08:32
 6/23 A kérdező kommentje:

Annyira jó lenne csak azon parázom hogyha járnánk is akkor az csak az éven lehetne mivel ő másik suliba megy meg majd én is és nem tom h ez h működne ,de reménykedem! :D Annyira tetszik! És nem bukott csak késett 1 évet meg én is és én 1999 végén születtem ő meg 1998 elején .

:D

2012. szept. 22. 08:39
 7/23 anonim ***** válasza:
Na és, az hogy külön suliban vagytok csak még romantikusabbá teszi. Meg majd mondhatod hogy "na sziasztok mennem kell,, jön értem a pasim <3" "aa mázlista" :D
2012. szept. 22. 08:40
 8/23 anonim ***** válasza:
akkor már 13 évesek múltatok,teljes mértékben érettek vagytok egy kapcsolathoz!:D
2012. szept. 22. 08:42
 9/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek a sok segítséget. Most már legalább reménykedem! :D Majd a fejleményeket írom! :DDD
2012. szept. 22. 08:51
 10/23 anonim ***** válasza:
azt nagyon megköszönnénk!xD
2012. szept. 22. 08:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!