Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rebekkka kérdése:
Most szerelmes vagyok?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, majdnem 2 évvel idősebb nálam. Most 8.-os én pedig 7.-es. Mindig sokat hülyéskedik velem. A minap azt írta Facebook-on, hogy ő úgy van vele fiatalabbal nem járna. De olyanokat írkál nekem hogy mennyek át náluk, mert hiánya van. Szerintem csak hülyít, de nekem mégis tetszik! És jól esik mikor hülyéskedik velem, viszont más lányokkal is ugyanígy hülyéskedik! Vele idősekkel. Viszont azt mondta nem tetszik neki senki! Én ezt most nem értem, teljesen összezavar! :/ Szerintem szeretem! :D2012. szept. 22. 07:54
11/23 A kérdező kommentje:
:D Okés
2012. szept. 22. 09:10
12/23 anonim válasza:
Te is tetszel neki, meg az összes többi lány is.
13/23 anonim válasza:
Ja és nem vagy szerelmes, csak tetszik neked. :D
14/23 A kérdező kommentje:
Oké, csak tetszik és jahh az öszzes többi lány is ! :/ :)
2012. szept. 22. 10:26
15/23 A kérdező kommentje:
Olyan jó vele beszélgetni meg minden!!! :))))))))
2012. szept. 22. 12:11
16/23 anonim válasza:
juppiiiiiiiiiiiiiiiii:)))))))))))))))))))))))))
17/23 A kérdező kommentje:
Remélem lesz valami köztünk!!! :DDDDD
2012. szept. 22. 20:51
18/23 A kérdező kommentje:
Tegnap este nem sokat beszéltünk mert én is siettem meg ő is állítása szerint és úgy örültem neki mert azt írta hogy Szia, Jó Éjt! :DD és erre én is írtam neki! :DDDDDDD :$$$
2012. szept. 23. 11:09
19/23 A kérdező kommentje:
Héé. Nem tudom mi baja lett a fiúnak, de tök bunkó lett vagyis még néha foglalkozik velem, de teljesen "elhidegültünk". Nem tudom mi baja lehet! Vgyis ő is fenn van fészen meg én is és mégsem beszélünk :OO Most mi baja lehet??? ://
2012. szept. 24. 16:46
20/23 A kérdező kommentje:
Nagyon úgy néz ki h össze fogunk jönni, persze nemtuti, mert ma már beszéltünk de még holnap is fogunk, remélem nem rontom el :DDDD remélem még akar velem beszélni!!! :DDD
2012. szept. 25. 14:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!