Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek túl szép, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek túl szép, hogy igaz legyen? Megismertem egy gyönyörű, okos, kedves, vicces lányt, aki szeret főzni. Szende szűz, kis ninfomán beütéssel. Tetszik nekem. Ráadásul azt vettem le, hogy én is neki, bár nehéz rajta kiigazodni.

Figyelt kérdés

1 dolog tart csak vissza: félek, hogy van valami nagy, negatív dolog, ami felett átsiklottam, avagy: túl szép hogy igaz legyen, mint mondják.

Honnan lehetne kipuhatolni, hogy most ennyire szerencsém van, hogy megtaláltam az IGAZIT, anélkül, hogy elbódítanának az érzelmek, meg rástartolnék?

Tippek?!?

2012. szept. 20. 22:02
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Nem csodálkoznék, ha az derülne ki, hogy ki lettél nézve, és egy baromi nagy szini előadás al-szereplőjévé váltál volna.
2012. dec. 15. 21:52
 22/28 A kérdező kommentje:

"ki lettél nézve, és egy baromi nagy szini előadás al-szereplőjévé váltál"

Ezt most nem nagyon értem... Megfogalmaznád másként?

2012. dec. 16. 00:25
 23/28 anonim ***** válasza:

"félek, hogy van valami nagy, negatív dolog, ami felett átsiklottam"

Ezt hívják "megérzésnek".

Ahogy leírtad a kérdésedben a nőt, kísértetiesen hasonlít egy olyanhoz, aki számításból és pénz miatt ismerkedik-de nem szerelemből-érzésből.Magyarul: ki lettél nézve, és a műsora most neked szól, a következő kitartójának.

2012. dec. 16. 06:59
 24/28 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

ezt olvasd el, és a válaszokat is, hogy kicsit jobban megértsd az ilyen nőket, akik akár milyen(mondjuk főleg anyagi) érdekből vannak.

21-eske voltam

2012. dec. 16. 07:05
 25/28 anonim ***** válasza:

Csak most kapcsolódtam be. Milyen fejlemények vannak azóta?

Belementél az "alkalmankénti kapcsolatba"?

2012. dec. 24. 09:26
 26/28 A kérdező kommentje:
25-ös... hát azóta még 4x voltunk együtt, de nekem így nem volt jó, így legutoljára megegyeztem vele, hogy inkább ennyi se legyen közöttünk.
2012. dec. 24. 20:34
 27/28 A kérdező kommentje:
azóta meg nem beszéltem vele
2012. dec. 24. 20:36
 28/28 anonim ***** válasza:
Értem. Ha te tényleg csak komoly kapcsolatot szerettél volna vele, akkor lehet ez volt a legoptimálisabb megoldás mindkettőtökre nézve. Sajnálom, hogy nem jött össze neked. Jó lett volna végre egy "happy end"-et olvasni.
2012. dec. 24. 21:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!