Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek túl szép, hogy igaz legyen? Megismertem egy gyönyörű, okos, kedves, vicces lányt, aki szeret főzni. Szende szűz, kis ninfomán beütéssel. Tetszik nekem. Ráadásul azt vettem le, hogy én is neki, bár nehéz rajta kiigazodni.
1 dolog tart csak vissza: félek, hogy van valami nagy, negatív dolog, ami felett átsiklottam, avagy: túl szép hogy igaz legyen, mint mondják.
Honnan lehetne kipuhatolni, hogy most ennyire szerencsém van, hogy megtaláltam az IGAZIT, anélkül, hogy elbódítanának az érzelmek, meg rástartolnék?
Tippek?!?
"ki lettél nézve, és egy baromi nagy szini előadás al-szereplőjévé váltál"
Ezt most nem nagyon értem... Megfogalmaznád másként?
"félek, hogy van valami nagy, negatív dolog, ami felett átsiklottam"
Ezt hívják "megérzésnek".
Ahogy leírtad a kérdésedben a nőt, kísértetiesen hasonlít egy olyanhoz, aki számításból és pénz miatt ismerkedik-de nem szerelemből-érzésből.Magyarul: ki lettél nézve, és a műsora most neked szól, a következő kitartójának.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
ezt olvasd el, és a válaszokat is, hogy kicsit jobban megértsd az ilyen nőket, akik akár milyen(mondjuk főleg anyagi) érdekből vannak.
21-eske voltam
Csak most kapcsolódtam be. Milyen fejlemények vannak azóta?
Belementél az "alkalmankénti kapcsolatba"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!