Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek túl szép, hogy igaz legyen? Megismertem egy gyönyörű, okos, kedves, vicces lányt, aki szeret főzni. Szende szűz, kis ninfomán beütéssel. Tetszik nekem. Ráadásul azt vettem le, hogy én is neki, bár nehéz rajta kiigazodni.
1 dolog tart csak vissza: félek, hogy van valami nagy, negatív dolog, ami felett átsiklottam, avagy: túl szép hogy igaz legyen, mint mondják.
Honnan lehetne kipuhatolni, hogy most ennyire szerencsém van, hogy megtaláltam az IGAZIT, anélkül, hogy elbódítanának az érzelmek, meg rástartolnék?
Tippek?!?
Előző: Igen, összejöttünk. Sajna nem úgy ahogy akartam volna... :/
A második alkalom után, mikor lefeküdtünk közölte, ő nem akar komoly kapcsolatot. :(
Azt mondta, ő neki úgy lenne jó, ha párszor csak így összejönnénk, de semmi tartósat nem szeretne.
A baj csak az, hogy nekem ennél több kellene tőle. :(((
A leírás rám is illene. :)
21/N
Nos, Meztelencsigabiga pont nem a ego-poénkodásra vagyok kíváncsi. Most kivagyok lelkileg, szóval rosszul esett, hogy bevágsz egy ilyet.
Előző: már miért kellene? Szerinted nem létezik olyan nő, aki rá se néz a 10/10 alatti pasikra?
Mert akkor értelme sincsen szeretni a nőket, nem éri meg, túlségosan fáj... ;((((((
Lehet azoknak van igazuk, akik kihasználják őket?
De létezik olyan nő, de az max 6/10-es.
Egyébként igen, az csinálja jól, aki csak kihasználja a nőket. Különben ők használnak ki téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!