Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a kapcsolat tud így működni, hogy szerelem van, de nem megy a szex?
komoly és mély beszélgetés kell erről
vagy
orvoshoz/szakemberhez kell fordulni
sokat beszélgettünk erről, az elején az hittem a gatlasaim, de már inkább a sok kudarcból jövő akarás lehet a gond. amúgy szeretem kívánom, de van hogy már félek mikor kezdeményez hogy elrontom, ami meg is történik. 7 hónapja megy ez és már minden olyat csinál ami beindít, aztán mégse...
kézzel azt mondja eszméletlenül jól csinálom és ez látszik is rajta, de ez nyilván egyikünknek sem elég.
illetve még gondolkozom egy dragon power nevű szeren egyszer neten egy szakember ezt ajánlotta, bár nyilván lelki eredetű a bajom
haver ez nálam is volt gond ne parázz már ennyit
legközelebb kicsit igyatok előtte az oldja a feszültséget és ne csináljátok mindig ugyanott :)
a tablettákat meg sűrgősen felejtsd el, én is voltam dokinál ezzel a bajjal, de nem ajánlotta egyáltalán, nem szervi bajod van
Szerintem csak túlzottan rágörcsölsz...egyszer nem jött össze és azóta ezen parázol!
Próbálj meg lazulni és ha nem megy akkor igen jöhet az alkohol :)
alkohol nem nagyon segít, még az elején próbáltuk, bár azóta lehet más a helyzet, bár azt olvastam hogy pont hogy nem segít, talán ha tudnám a pontos mennyiséget...
lányok hagytatok el emiatt már valakit, úgy hogy szerelem van, és azért másodlagos módszerekkel el tudott juttatni a csúcsra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!