Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan NŐ, aki OROSZLÁN jegyű? Milyen jegyű férfiakkal volt dolgotok?
Nem értem, mit számít, de azért válaszolok.
Egy rák csillagjegyű sráccal kerülgettük egymást egy darabig, de vele nem jöttünk össze végül (túl határozatlan volt).
A vőlegényem ikrek csillagjegyű, és tökéletesen összeillünk.
Én oroszlán vagyok,és volt már dolgom rák csillagjeggyel de ő túl unalmas volt nekem.
A mostani volt barátom meg oroszlán volt,és totál jól kijöttünk.
Én is oroszlán vagyok és nő.
Én sem eszerint választok párt..de mindig megnézem, hogy az adott srácnak milyen a csillagjegye, és érdekes módon szinte mindig ugyanazok térnek vissza az életembe. :)
Mérleggel nagyon jól kijöttem mindannyiszor...és érdekes, hogy ugye alapjába véve egy nyugodt természet, de volt egy nagyon tüzes mérlegem úgy, hogy meg volt benne a nyugodtság a művész hajlam...egy szóval minden ami nekem kell, de mégsem jött össze a dolog, egyéb okokból:(
Volt még több nyilasom, de nekem túl érzéketlen volt mind, de havernak szeretőnek nagyon jó!:)
Érdekes módon a vizes jegyek elvileg nem illenek tűz jegyű oroszlánhoz, engem mégis rengeteg rákkal hozott össze a sors...volt aki nekem már túl érzékeny és nyafogós volt, volt akinek a "páncélja" volt törhetetlen..én pedig elég türelmetlen típus vagyok!
Sok ikrek is kerülgetett de többnyire elhajtottam őket, nem vonzottak!
Tehát, összegzésképpen a leggyakoribb: mérleg, nyilas, rák, volt néhány kos és ikrek, pár skorpió... a többi jeggyel semmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!