Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van itt olyan NŐ, aki OROSZLÁN...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan NŐ, aki OROSZLÁN jegyű? Milyen jegyű férfiakkal volt dolgotok?

Figyelt kérdés
Vázlatpontba szedve. Miért volt jó és mért lett vége! Köszönöm előre is!:) Minden válaszolónak pozitív értékelés.

2012. szept. 19. 18:27
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Nekem a legelső barátom vízöntő volt, de nem hagyott "ragyogtatni", mert mindig ő volt a középpont, meg nem is nagyon tudtam vele beszélgetni. Ráuntunk egymásra.

Aztán egy ikrek pasiba lettem egyik pillanatról a másikra szerelemes, de oly mértékben, hogy az nem kifejezés. Annyira szenvedélyes volt, hogy úúristen. Kiráz a hideg, ha visszagondolok, de nem igazán jöttünk ki. Sokat vitatkoztunk, és mindig úgy csavarta a dolgokat, hogy neki legyen igaza. Békében, de elváltak útjaink:)

Most egy bika fiúval vagyok együtt, akit imádok. Csak azért jövünk ki jól, mert ő türelmes velem és elnéző, én pedig makacs vagyok és türelmetlen. Nagy hibája, hogy mindent a szivére vesz, de akkor is imádom!!! :))

2012. szept. 30. 13:21
 12/13 A kérdező kommentje:
ui: én a mérlegekkel képtelen vagyok jól kijönni. egyszerűen nem vonzanak. se pasiba, se barátba, se barátnőbe, sehogy...
2012. szept. 30. 13:23
 13/13 Linda30 ***** válasza:
en is ororszlan vagyok,agu3,en a bika pasikra eskuszom,bar va min harcolni mert azok onfejuek,de az biztos nagon szenvedelyesek es abszolut jo paros en ugy attam a bika pasi nekunk:)
2012. szept. 30. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!