Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Több mint barátság de még nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több mint barátság de még nem szerelem?

Figyelt kérdés
Amikor megismertük egymást szo volt arrol hogy jarunk, de nem akartuk tonkretenni a baratsagot. De ahogy ramnez erzem hogy jobban szeret mint baratot de meg nem szerlemmel. Megolel, mindig kedves velem, soha nem merges ram, es sokszor hianyzok neki, mimden nap beszelunk, es ha talalkozunk,orakon at elvagyunk Ez mi?

2012. szept. 17. 18:37
 1/7 anonim ***** válasza:
csak nehogy félreértsd...
2012. szept. 17. 18:38
 2/7 anonim ***** válasza:
ez az IGAZ barátság :)
2012. szept. 17. 18:39
 3/7 A kérdező kommentje:
Ezt hogy érted? Akkor csak barát?
2012. szept. 17. 18:40
 4/7 anonim ***** válasza:

igen az!

én azt mondanám, hogy túl sokat képzelsz el az egészből amiket mondasz meg érzel. Ez nem szerelem.

Ez csak egy szoros igazi barátság.

Ámde nem jelenti azt hogy nincs esély többre, mert nagyon is lehet.

2012. szept. 17. 18:44
 5/7 anonim ***** válasza:

Igen ez az igaz barátság!Ilyen fiú barátom nekem is van,és sosem értettem félre semmit vele kapcsolatban :)

Hát te se tedd,ne mesélj bele többet mint ami benne van.

2012. szept. 17. 18:45
 6/7 A kérdező kommentje:
Akkor jó. Én nem is akartam, csak barátnőim mondták hogy ez már nm csak annak néz ki. De akkor jó:-) kőszi
2012. szept. 17. 18:49
 7/7 anonim válasza:
szia, nekem ugyan ez a szitu volt, 6 éven keresztül legjobb barátok voltunk, de közben tudtam meg mondta is hogy szeret! És később összejöttünk, ennek már másfél éve, és egyből össze is költöztünk, azóta minden nagyon jó!
2012. szept. 17. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!