Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Melyik fontosabb, a barátság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik fontosabb, a barátság vagy a szerelem?

Figyelt kérdés

2012. szept. 17. 11:03
 1/5 anonim ***** válasza:
A barátság mindennél fontosabb.
2012. szept. 17. 11:17
 2/5 anonim ***** válasza:
51%
Mindkettönek megvan a maga fontossági szerepe, de a szerelem azért fontosabb, ill. a párkapcsolat. Elvégre senki nem egy baráttal akar majd családot alapitani:D
2012. szept. 17. 12:12
 3/5 anonim ***** válasza:

Én azt mondanám, hogy ugyanolyan fontos mind a kettő, nekem. Akkor igazán kiegyensúlyozott az életed, ha párod is van, és jó baráti kapcsolataid is.

De ha egyiket a másik elé kell helyezni, az emberek 99%-nak a párja a legelső.

Korábban azt hittem, a gyakorlatban is ugyanolyan fontos a barátság is.

De mióta a (volt) legjobb barátnőmnek lett egy komolyabb párja, azóta tudom, hogy ez nem így van. Míg annak előtte keresett minden héten, most már jó, ha havonta, másfél havonta egyszer eszébe jutok. Míg korábban minden baját elmondta, most már azt sem nagyon. Ott a párja, sokszor én csak utólag tudom meg, hogy gondja volt.

2012. szept. 17. 13:01
 4/5 anonim ***** válasza:
nekem a barátság fontosabb, hiszen ha megszakad egy barátság nem omolsz annyira össze, mintha szakítasz a pároddal, ha szakítasz, akkor lesz barát, akihez fordulhatsz és aki segít
2012. szept. 17. 15:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Mivel pár napja pont a barátság miat utásítot vissza 1 csaj, így a szerelem-re szavazok!
2012. szept. 17. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!