Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás facebook üzenetek miatt?
Figyelt kérdés
Üdv! Borzalmasan szerelmes vagyok egy lányba és azt mondja ő is szeret. Azonban tudtán kívül belenéztem facebook üzeneteibe és észrevettem, hogy beszélget volt csávóival , különösen az egyikkel sokat. Az üzenetekben tagadja hogy lenne barátja és teljesen nyugodtan beszélget bármiről. Amikor rákérdeztem azt mondta nem beszél senkivel ... Kérdésem a következő lenne: bár fájna de azonnal hagyjam ott (szembesítsem stb) vagy várjak türelmesen hogyan alakulnak a további beszélgetések és majd elválik mi lesz. borzasztóan rosszul vagyok az egésztől de lehet egyenlőre elkapokodnám mert lehet sosem találkoznának... hirtelen mind2 lehetőség rossznak tűnik.. előre is köszönöm2012. szept. 16. 06:01
11/15 anonim válasza:
És ennyi idős létedre, nem tudod eldönteni , mit csinálj?
12/15 anonim válasza:
Te jó ég! 27 évesen ilyen töketlen vagy... Nem csoda, ha a csaj az orrodnál fogva vezet. Igen, várj türelemmel, amíg eközben folyamatosan palira vesz téged.
13/15 anonim válasza:
Várj még vele ha továbbra is beszélget akkor viszont szembesitsd a dologgak ha meg hazudgál mondj le róla mert lehet még roszabb is...
14/15 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Ezt a lányt felejtsd el, ne kínlódj vele...ha letagad mások előtt, akkor ez veszett fejsze nyele. El tudom képzeni,hogy milyen rosszul érzed magad, viszont ne hagyd,hogy bárki is hülyének nézzen. Véletlenül én is szemtanúja voltam,hogy a párom a volt barátnőjével cseveg, nagyon,de nagyon rosszul eset, azt hittem,hogy megszakad a szívem. DE ő nem tagadott le, arról volt szó,hogy mennyire boldogok vagyunk. Szóval az még nem is lenne gond,hogy csevegnek, de hogy letagad téged...kíméld meg magad és még most lépj ki ebből a kapcsolatból! Remélem,hogy jól fogsz dönteni!:)) Kitartás!
15/15 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a pozitív és segítő válaszokat!!
2012. szept. 17. 00:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!