Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szakítás facebook üzenetek miatt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás facebook üzenetek miatt?

Figyelt kérdés
Üdv! Borzalmasan szerelmes vagyok egy lányba és azt mondja ő is szeret. Azonban tudtán kívül belenéztem facebook üzeneteibe és észrevettem, hogy beszélget volt csávóival , különösen az egyikkel sokat. Az üzenetekben tagadja hogy lenne barátja és teljesen nyugodtan beszélget bármiről. Amikor rákérdeztem azt mondta nem beszél senkivel ... Kérdésem a következő lenne: bár fájna de azonnal hagyjam ott (szembesítsem stb) vagy várjak türelmesen hogyan alakulnak a további beszélgetések és majd elválik mi lesz. borzasztóan rosszul vagyok az egésztől de lehet egyenlőre elkapokodnám mert lehet sosem találkoznának... hirtelen mind2 lehetőség rossznak tűnik.. előre is köszönöm

2012. szept. 16. 06:01
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Már akkor sem bíztál benne, amikor nem voltál biztos ebben a dologban. S hogy miért írom ezt? Azért mert belenéztél abba, amihez semmi közöd nincs.

Röviden: te nem szerelmes vagy bele, hanem csak egyszerűen birtokolni akarod. Szerintem nem kell szakítanod, ki fog ő rakni hamar.

2012. szept. 16. 06:07
 2/15 anonim ***** válasza:

2. jelentettelek, mert egy trágás, ocsmány s.gg vagy.

Kérdező!

NE maradj vele. LEhet, hogy nehéz. DE jobb most, mnin később, később nehezebb lesz és csak szenvednél. Tapasztalat.

2012. szept. 16. 09:15
 3/15 anonim ***** válasza:
Kezdjük ott, hogy nem szép dolog kutakodni, de van amikor az embernek a megérzései erősebbek. Ha így viselkedik, akkor felesleges vele maradnod, mert te ebből csak rosszul jöhetsz ki. Tudom nehéz lehet neked, de inkább most szakíts vele, mint később ő dobjon egy másik pasiért.
2012. szept. 16. 10:52
 4/15 anonim ***** válasza:

És ezek te hogyan tudnál megbízni benne? Azt képzeled (ha még ezzel a fiúval nem is történne semmi), hogy ugyanezt nem fogja mással is megcsinálni?

Egyébként tényleg nem szép dolog, így te is egy sunyi alak lennél, ha ilyen sokáig kutakodsz utána!

2012. szept. 16. 11:02
 5/15 anonim ***** válasza:

egyáltalán jön jössz ahhoz hogy belenézz az üzeneteibe?

ahogy leszűrtem szerintem ti nem is vagytok együtt...egy párkapcsolatban élő nem úgy fogalmaz, hogy "szerelmes vagyok egy lányba" és ebből kiindulva szerintem nem véletlen hogy a csaj azt írja nincs senkije, hisz szerintem nem is vagytok együtt...csak birtokolni akarod ahogy az előttem lévők mondták...

szerintem hagyd békén szegényt, ha komolyan érdekelnéd akkor elmondta volna annak a másiknak....

N22

2012. szept. 16. 11:41
 6/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ő nézte meg először, az első alkalommal mikor ittvolt és kimentem a szobából. A telefonomat is igen gyakran megnézni. Én egyiket sem tettem eddig a fél év alatt.. Nem birtokolni akarom, hanem őszintén szeretem őt és szivem lelkem odaadtam neki. erre most kiderül h hazudott nekem. Nyilván nem volt helyes h megnéztem, és örültem volna ha megbánom, mert fölöslegesn aggódok, de sajnos nem igy lett..
2012. szept. 16. 11:57
 7/15 anonim ***** válasza:
mennyi idősek vagytok?
2012. szept. 16. 12:01
 8/15 A kérdező kommentje:
1 hét mulva lesz 7 hónapja hogy összejöttünk
2012. szept. 16. 12:09
 9/15 anonim ***** válasza:
korotokat kérdeztem
2012. szept. 16. 13:27
 10/15 A kérdező kommentje:
én 27 ő 23
2012. szept. 16. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!