Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás facebook üzenetek miatt?
Már akkor sem bíztál benne, amikor nem voltál biztos ebben a dologban. S hogy miért írom ezt? Azért mert belenéztél abba, amihez semmi közöd nincs.
Röviden: te nem szerelmes vagy bele, hanem csak egyszerűen birtokolni akarod. Szerintem nem kell szakítanod, ki fog ő rakni hamar.
2. jelentettelek, mert egy trágás, ocsmány s.gg vagy.
Kérdező!
NE maradj vele. LEhet, hogy nehéz. DE jobb most, mnin később, később nehezebb lesz és csak szenvednél. Tapasztalat.
És ezek te hogyan tudnál megbízni benne? Azt képzeled (ha még ezzel a fiúval nem is történne semmi), hogy ugyanezt nem fogja mással is megcsinálni?
Egyébként tényleg nem szép dolog, így te is egy sunyi alak lennél, ha ilyen sokáig kutakodsz utána!
egyáltalán jön jössz ahhoz hogy belenézz az üzeneteibe?
ahogy leszűrtem szerintem ti nem is vagytok együtt...egy párkapcsolatban élő nem úgy fogalmaz, hogy "szerelmes vagyok egy lányba" és ebből kiindulva szerintem nem véletlen hogy a csaj azt írja nincs senkije, hisz szerintem nem is vagytok együtt...csak birtokolni akarod ahogy az előttem lévők mondták...
szerintem hagyd békén szegényt, ha komolyan érdekelnéd akkor elmondta volna annak a másiknak....
N22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!