Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy jöjjek vele össze?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy jöjjek vele össze? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy fiúval egy facebookon egy érdeklődési körből kifolyólag..és elkezzdtem beszélgetni vele és kiderült h tökre egy hullámhosszon vagyunk meg tök cuki is és belezúgtam xdd

De én meg félek h rondának tart v vmi :C

És nem tom h mit csinjek :s.. majd még megpróbálok jobban megismerkedni vele és akk talán rákérdezzek? Segítsetek!!!

2012. szept. 15. 20:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

ja én vagyok a fogyatékos mert te a nagy rocker csajos módodban nem bírsz összerakni úgy maximum 8 mondatot, hogy ne használnád a vok, csinjak, vmit.. stb dolgokat.

amúgy hány éves vagy? meg a srác hány éves?

2012. szept. 15. 21:16
 12/14 anonim ***** válasza:
#10ke ott a zöld pacsi
2012. szept. 15. 21:17
 13/14 anonim ***** válasza:

Skrillexet hallgat. Vigyázz az heavy metál! Milyen jó a szólógitárosa ;)

Jah bocs nincs neki.. Mert nincs is benne hangszer... Mert már pár "zenei szakoldalon" azt is rocknak nevezik...

2012. szept. 15. 23:33
 14/14 A kérdező kommentje:

menjetek le hídba azt szop**tok le magatokat ;D !

BMEG téll bmeg attól miért nem lehetek egyéniség ti fa**ok ? :D bocs h nem vok olyan mint a többi kis ribi :'D

Meg téll folyton feketébe járok meg bakancsba meg hosszú pólókba h már a pasiknak téll ne legyen mit nézniük rajtam xdd azt utánna még én vok a k*rva :DD

2012. szept. 16. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!