Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy jöjjek vele össze? (Többi lent)
Megismerkedtem egy fiúval egy facebookon egy érdeklődési körből kifolyólag..és elkezzdtem beszélgetni vele és kiderült h tökre egy hullámhosszon vagyunk meg tök cuki is és belezúgtam xdd
De én meg félek h rondának tart v vmi :C
És nem tom h mit csinjek :s.. majd még megpróbálok jobban megismerkedni vele és akk talán rákérdezzek? Segítsetek!!!
Az első hozzászólóval egyetértek. Írj normálisan.
Szerintem találkozzatok élőben többször és majd kialakul.
te elmebeteg fogyatékos!
tudod mi az a rock?! TUDOD?! mert nem a jonas brothers vagy mi a rák. takarodjál.
ha rocker lennél nem írnál ilyen b*szott sok szmájlit. és nem fészbukon ismerkednél; ott csak azok szoktak, akiknek nincs életük. egy rocker nem mondja hogy milyen cuki meg pár szó után nem "zúg bele". nem ír csak v betűket. meg h-t. kiírja a szót. CSINJEK?! B*ZMEG CSINJÉL EGY GÖDRÖT ÉS ÁSD MAGADRA! (ja plusz az akk se oda való)
úgyhogy nagyon gyorsan álljál le ezzel a rocker vagyok dumával, mert beszennyezed a fajtámat, te nyomorult!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!