Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy jöjjek vele össze?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy jöjjek vele össze? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy fiúval egy facebookon egy érdeklődési körből kifolyólag..és elkezzdtem beszélgetni vele és kiderült h tökre egy hullámhosszon vagyunk meg tök cuki is és belezúgtam xdd

De én meg félek h rondának tart v vmi :C

És nem tom h mit csinjek :s.. majd még megpróbálok jobban megismerkedni vele és akk talán rákérdezzek? Segítsetek!!!

2012. szept. 15. 20:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
normálisan nem bírsz írni? Úgy ahogyan egy embernek kell?...szánalmas komolyan mondom szégyenlem a mai fiatalságot.. sajnálom, hogy ebbe a korosztályba születtem bele..
2012. szept. 15. 20:37
 2/14 anonim ***** válasza:
"És nem tom h mit csinjek :s" Innen rájöttem ,hogy nem az vagy akire gondoltam.
2012. szept. 15. 20:37
 3/14 anonim ***** válasza:

Az első hozzászólóval egyetértek. Írj normálisan.

Szerintem találkozzatok élőben többször és majd kialakul.

2012. szept. 15. 20:38
 4/14 anonim ***** válasza:
Vesd fel,h mi lenne,ha személyesen is találkoznátok,mondjuk egy kávézóban.
2012. szept. 15. 20:41
 5/14 A kérdező kommentje:
ha ti normális válaszokat adtok akkor majd én is normálisan fogok írni xdd
2012. szept. 15. 20:45
 6/14 anonim ***** válasza:
mi kibäszottul normális válaszokat adunk azzal, hogy megmondjuk írhatnál normálisan is.. nem úgy mint a többi retardált birka.. de ez az sodródj csak az árral állj be a sorba gratt ügyes vagy így tovább. majd 15-16 évesen te is legyél bulis k*rva..
2012. szept. 15. 20:47
 7/14 A kérdező kommentje:
én rocker csaj vok kikérem magamnak :'D
2012. szept. 15. 20:50
 8/14 anonim ***** válasza:
ahha.... ha már így rockerkedsz nem tudod leírni azt hogy Vagyok? vagy, hogy csináljak? vagy azt, hogy valami? vagy azt, hogy akkor?
2012. szept. 15. 20:53
 9/14 A kérdező kommentje:
ht bmeg nem helyesírási tanácsokat kértem te fogyatékos **** ^^"
2012. szept. 15. 21:09
 10/14 anonim ***** válasza:

te elmebeteg fogyatékos!

tudod mi az a rock?! TUDOD?! mert nem a jonas brothers vagy mi a rák. takarodjál.

ha rocker lennél nem írnál ilyen b*szott sok szmájlit. és nem fészbukon ismerkednél; ott csak azok szoktak, akiknek nincs életük. egy rocker nem mondja hogy milyen cuki meg pár szó után nem "zúg bele". nem ír csak v betűket. meg h-t. kiírja a szót. CSINJEK?! B*ZMEG CSINJÉL EGY GÖDRÖT ÉS ÁSD MAGADRA! (ja plusz az akk se oda való)

úgyhogy nagyon gyorsan álljál le ezzel a rocker vagyok dumával, mert beszennyezed a fajtámat, te nyomorult!

2012. szept. 15. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!