Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A csajoknak mi a legfontosabb?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajoknak mi a legfontosabb?

Figyelt kérdés

Valaki azt mondja a pénz meg a kinézet, de van olyan, aki ronda pasival jár.

Minap facebookoztam, egyik ismerősöm kapcsolatban lett egy csajjal.

A csaj majdnem 10-es jó, szép csaj, a csávó viszont egy kis stöpszli mitugrász, annyi hogy ki van gyúrva. Igen ám de csúnya is, meg szegény is.

Most akkor hogy is van ez? n azt hittem inkább a jóképű magas pasikra bukik a legtöbb csaj.

2012. szept. 15. 14:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

A külső egyfajta feltétel. Ahogy a benső is. Én dobtam már nagyon jó pasit amiatt, mert bensőleg nem volt rendben.

A nagyon jó bensővel rendelkezőbe meg nem tudok belezúgni, ha nem üt meg külsőleg is egy szintet számomra.

Ilyenkor szoktam leírni, hogy mindenkinél van ebben egy egyéni határ. Mindkét téren.

2012. szept. 15. 14:29
 12/18 anonim ***** válasza:
31%
En jokepu es magas pasi vagyok. Kivancsi vagyok, hany lany erdeklodeset keltettem fel most... :) 28F
2012. szept. 15. 14:30
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

jóképű és magas.. oké és? mit vársz? 666 üzikét? Nyálcsorgató lányoktól?

Nevetséges vagy 28 éves létedre...

2012. szept. 15. 14:31
 14/18 anonim ***** válasza:
őőőő fogalmam sincs
2012. szept. 16. 17:28
 15/18 anonim ***** válasza:

Én speciel nem szoktam mások bankszámlája alapján kapcsolat létesíteni,ahogy nem a külső alapján leszek szerelmes,bár biztos velem van a baj!

Nem gondolod,hogy kissé felszínes vagy?

2012. szept. 18. 11:00
 16/18 anonim ***** válasza:
hát akkor te hogy nézhetsz ki, ha irigykedsz rá :D:
2012. szept. 19. 21:44
 17/18 anonim ***** válasza:
nem minden a kulso :) lehet hogy például nagyon aranyos a csajjal, és komolyan szereti őt ...a csajoknak szerintem az is elég ha szeretik őt, és aranyossak veluk, legalábbis nekem..:)
2012. nov. 26. 12:40
 18/18 anonim válasza:
Nekem bárki megteszi ha nembunkó, legyen öszinte
2016. júl. 27. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!