Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok szerelmes lenni?
Vége lett egy komolyabb kapcsolatomnak még márciusban, azóta hiába próbálom, nem tudok szerelmes lenni. Mostani párommal kialakulóban lett volna ez az érzés, de a hétvégén valami itt is elpattant és érzem, hogy nem hiányzik, nem akarok vele lenni... Pedig egy nagyon helyes, rendes, kedves srác...de úgy érzem mintha valami hiányozna. Lehet, hogy túl magasra raktam tudatalatt a mércét? Nem tudom, hogy tényleg nem illünk össze (pedig eddig teljesen odáig voltam érte, 2 hete járunk) vagy esetleg amit fentebb is említettem, hogy túl magasra raktam a mércét.
Próbálok visszahangolódni, de egyszerűen nem megy, nem hiányzik az, hogy vele legyek:S
Volt már valaki hasonló helyzetben?
22L
Én is pontosan ilyen szituban voltam pár hónappal ezelőtt. Megismerkedtem egy nagyon rendes, kedves, helyes sráccal. Az elején éreztem, hogy igen, ebből lehet vmi komolyabb is. De aztán ahogy teltek a hetek, rájöttem, hogy mégsem ő az igazi. Kedveltem őt, de sohasem szerettem...Azóta találkozgattam más srácokkal is, de valahogy egyiküknél sem éreztem azt, amit kellett volna. Szimpatikusak + kedvesek voltak, de nem tudtam őket magam mellé elképzelni.
Most én is azt érzem, hogy túl magasra tettem a mércét és emiatt nem tudok szerelmes lenni, mert mindig keresem a másikban a hibákat. Tudom, hogy ez nem jó. De egyelőre sajnos nem tudok változtatni ezen.
23/L
A szerelem az egy csodálatos dolog, elvesztése már nem. Voltam szerelmes, elvesztettem. Borzalmas volt, mégis vágyom rá. A baj az, hogy már nem merek szerelmes lenni, nem biztos, hogy újra úgy áttudnám magamat adni az érzésnek, mint régen.
Utolsó: Lehet rossz élményeid voltak eddig, de ne csak a rosszat lásd a dolgokban, hanem a jót is. Ha csak a rosszra gondolsz, akkor az érzés elsorvaszt, és soha többé nem remélheted azt, hogy újra eljön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!