Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok szerelmes lenni?
Vége lett egy komolyabb kapcsolatomnak még márciusban, azóta hiába próbálom, nem tudok szerelmes lenni. Mostani párommal kialakulóban lett volna ez az érzés, de a hétvégén valami itt is elpattant és érzem, hogy nem hiányzik, nem akarok vele lenni... Pedig egy nagyon helyes, rendes, kedves srác...de úgy érzem mintha valami hiányozna. Lehet, hogy túl magasra raktam tudatalatt a mércét? Nem tudom, hogy tényleg nem illünk össze (pedig eddig teljesen odáig voltam érte, 2 hete járunk) vagy esetleg amit fentebb is említettem, hogy túl magasra raktam a mércét.
Próbálok visszahangolódni, de egyszerűen nem megy, nem hiányzik az, hogy vele legyek:S
Volt már valaki hasonló helyzetben?
22L
A szerelem egy érzés. Nem tudod akaratoddal irányítani. De ne is próbálkozz befolyásolni az érzéseidet! Abból semmi jó nem lesz.
Egy hosszú, komoly kapcsolat kiheveréséhez idő kell. Kinek több, kinek kevesebb. Van akinek hónapok, van akinek évek. Ha még mindig érzel valamit az exed iránt, akkor meg még több. Neked kell rendet raknod a saját fejedben, mielőtt új kapcsolatba vágsz! A szerelem pedig vagy rádtör, vagy nem.
Nem érzek már semmit sem az exem iránt. Én szakítottam vele, 1 éve halódott a kapcsolatunk. Már csak megszokásból voltam vele...
Úgy éreztem minden rendben, el is kezdtem ismerkedni, lett is barátom, de most valamiért rámtört ez az érzés, hogy úristen egyedül akarok lenni, nekem ő nem kell..
Pedig mondom, szinte majdhogynem tökéletes:s
A szerelem, nem így működik. Ha meg tudnánk magunknak mondani, hogy ki az, akibe szerelmesek akarunk lenni, akkor nem lenne ennyi elválás. A szerelmet nem lehet erőltetni, vagy jön magától, vagy sem. Én csak egyszer voltam szerelmes, csak viszonzatlan volt, azóta nem sikerült újra elérnem.
Nem azt találtad meg, akire valóban vágytál. Lehet azt gondolod, hogy ő az, de ez mégsem így van. Tudat alatt van az az ideáll, akibe szerelmes tudsz lenni, ha nem olyan jön, akkor akár ütheted is magadat, akkor sem fog bekövetkezni.
Tudom miről beszélsz, csak én ezt pár hét után érzem. Nincs kedvem hozzá, pedig ő kedves, mindent megtesz értem, inkább lennék egyedül (amúgy is imádok egyedül lenni, nem szeretem ha rám tapadnak). Egyenes ember vagyok, ami a szívemen az a számon, pont ezért már most legszívesebben elmondanám neki, hogy hagyjuk ezt az egészet...csak félek, hogy aztán rosszul döntök.
Nem tudom mit csináljak..
Az a kérdés, hogy így meddig tudsz megmaradni. Én azért szakítottam, mert már a saját rovásomra ment az egész. Nem éreztem jól magam, és napról-napra egyre rosszabb lett. Csak azért, mert szeretkezünk, nem fogok együtt maradni senkivel. Én egy nőben nem ezt keresem. Minden embernek vannak igényei, de ha nem érzem jól magam, akkor egyszerűen az sem jó.
Ha ragaszkodsz a rosszhoz, akkor a jót soha nem fogod elérni.
Ha még vannak kétségeid, hogy rosszul döntesz, akkor adj még egy kis időt ennek a kapcsolatnak. Ha elküldöd és utána megbánod, akkor azt már sokkal nehezebb, ha nem lehetetlen visszacsinálni.
És miközben a saját "nem vagyok szerelmes" érzéseiddel vagy elfoglalva, vedd azt is számításba, hogy a másik is ember, és hiába nem robban a tűzijáték a gyomrodban (bár 2 hétig mondhatni, hogy belezúgtál), azért attól még lehet, hogy ő viszont tényleg megszeretett téged. Szóval csak annyit akartam mondani, hogy óvatosan az ilyesmivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!