Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért csinálja ezt? Túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt? Túl fiatal vagy mégsem szerelmes?

Figyelt kérdés

Kb. másfél hónapja megismertem egy fiút a munkahelyen. Sokat beszélgettünk, jól elvoltunk, a vége az lett, hogy egy közel 4 éves kapcsolatot dobtam miatta. Most valamivel több mint 2 hete vagyunk együtt. Sajnos távkapcsolat lett 400km és úgy 3 hetente tudunk találkozni. Én 21 vagyok ő 19. Ingyen beszélünk telefonon és nagyon furcsállom, hogy sokszor azt mondja nem tudunk beszélni de közbe meg fent látom facebook cseten. Tegnap mikor beszélhettünk volna inkább zenét hallgatott. Mikor még nem mentünk vissza suliba lett volna alkalma nálam aludni, de inkább hazament. talán nem szeret? Mit tegyek?? próbálok megértő lenni, de nagyon fáj. Van ennek értelme?

Köszönöm a válaszokat!

2012. szept. 8. 18:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
remélem volt értelme szakítani
2012. szept. 8. 18:10
 2/7 A kérdező kommentje:
Az előző kapcsolat már több sebből vérzett. Ő meg erősítette bennem, hogy vége legyen.
2012. szept. 8. 18:12
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy túl korán ugrottatok bele ebbe a dologba? Lehet, hogy Te már nagyon bele élted magadat ebbe a kapcsolatba, hogy boldog pár lesztek...

Beszélned kellene vele, megkérdezni, hogy mire számíthatsz, mit érez irántad, és hogy képzeli a kapcsolatotokat, egyáltalán akar-e komolyat.

A viselkedése nem egy szerelmes fiúra vall, ez tény, sajnos.

21/l

2012. szept. 8. 18:12
 4/7 A kérdező kommentje:
Folyamatosan azt mondja, hogy szeret és velem képzeli el a jövőjét. Valóban korai volt, de mivel jött a távolság, úgy döntöttünk belekezdünk és közben majd kialakul.
2012. szept. 8. 18:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha 2 hete vagytok együtt akkor honnan veszed azt, hogy 3 hetente találkoztok
2012. szept. 8. 18:16
 6/7 A kérdező kommentje:
Mert max. annyi időközönként tudok hazajárni.Ő pedig minden hétvégén otthon van. De pl. őszi, téli szünet stb...ezeket mind együtt szeretnék tőlteni. Szóval ez a 3 hét a legrosszabb eset.
2012. szept. 8. 18:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem szakíts vele
2012. szept. 8. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!