Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem mi van. Mit akarhat? Bővebben lent
Van egy fiú akivel már régóta szoktunk irni egymásnak camozni stb. Egyszer azt mondta ,hogy szeret engem hát én már rég mondtam neki hogy énis.Ez már kicsit régebben tőrtént ugy 2 hónapja.Most,hogy elkezdődőtt a suli alig szól hozzám és kicsit féltékeny vagyok mert van egy csomó lány akivel rőhőgcsél meg pl: csikizi őket és a volt barátnőjével jóba van ..... Ha megkérdem tőle szeret e még aztmondja ,hogy lehet igen biztos talán nem -.- XD hát én itt már besokkolok általában de én mondom neki mennyire szeretem de ő csak ugymond szivat engem ... :[ Nem tud mit mondani nekem mintha félne tőlem egy kicsit. Lány vagyok és 1 évvel vagyok fiatalabb nála.Neki már két barátnője volt.Meg mintha direkt aztakarná ,hogy féltékeny legyek.Rámír hogy szerelmes vagyok :D De ezt ugy mondta,hogy rámértette. Erre meg ő .. Denem ma XD
Én nemértem mit akarhat tőlem. :[ tapasztaltabb emberek válaszát várom de a puszta vélemény is jőhet :D
és ha rossz dolog jőtt ki belőle akkor létszi ne fogalmazz nagyon bántóan ... :D kőszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!