Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akarhat? :/

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy nagy problémám. A lakhelyemen van egy srác, akik 1 éve költöztek ide, s tavaly szeptemberben mikor elkezdődött a suli, minden reggel a vasút állomáson bámult, s nézett. Akkor láttam elsőként, de egyből megfogott. Nos, ebben az 1 évben akárhányszor találkoztunk mindig nézett, ha egy vonattal jöttünk próbált úgy helyezkedni, hogy mögöttem álljon, ha pedig egy vonatkocsiban voltunk akkor pedig úgy ült, hogy rám lásson és mindig tudjon nézni. Viszont, ha akárhányszor találkoztam vele soha nem köszönt, de ahogy elment mellettem, megállt,s már bámult is oda, ahol én állok.

Igazából úgy érzem, hogy egyre többet jelent nekem, pedig még csak nem is ismerem. Nem tudom, hogy mit akarhat, gondolhat, ha még megszólalni sem mer.

Szerintetek?

Mit tegyek? Köszönöm

2012. júl. 22. 19:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem tetszel neki!

Menj oda hozzá és kérdezd meg, hogy miért néz téged...

2012. júl. 22. 19:45
 2/12 anonim ***** válasza:

Csak ne úgy, hogy: "Mitnézelbajodvanvazzeg??"

:D

2012. júl. 22. 19:47
 3/12 anonim ***** válasza:
köszönj neki
2012. júl. 22. 19:48
 4/12 A kérdező kommentje:

1. válaszoló: de ő miért ennyire félénk? pedig nem vagyok harapós típusú lány.

2. válaszoló: nem áll szándékomban úgy odamenni. :) :D

2012. júl. 22. 19:50
 5/12 anonim ***** válasza:
Nyilván bejössz neki ha néz, de bátortalan. Szólítsd meg te, ha gondolod. Ha tényleg bátortalan, akkor valószínűleg nehezen fog beszélgetni, ez esetben lassan kell "puhítani", feltéve, hogy van hozzá türelmed.
2012. júl. 22. 19:50
 6/12 A kérdező kommentje:

Nem értem a fiúkat...nézik a lányokat, de feléjük lépni már nem mernek.

+ még egy sztori: mikor jöttünk haza, előtte jöttem, s állandóan a nyomomban volt, kb: 50-60 cm-re trappolt utánam, hátranéztem, ő úgy csinált, mintha nem is látná h nézem, aztán folytatta tovább, de kielőzni nem előzött ki.

meg állandóan szaglászik ha a hátam mögött áll..lehet h a parfümöm hatása? :P :D

2012. júl. 22. 19:55
 7/12 anonim ***** válasza:
olyan mint egy rajzfilmfigura:)
2012. júl. 22. 20:04
 8/12 A kérdező kommentje:
5. válaszoló: Miért olyan? :P :)
2012. júl. 22. 20:12
 9/12 anonim ***** válasza:
19:55 ez viszont durva, nem biztos, hogy normális a srác...
2012. júl. 22. 20:13
 10/12 A kérdező kommentje:
20:13 pontosan h érted? pedig sztem normális, aranyosnak vélem,s nem éppen egy hülye családból származik.
2012. júl. 22. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!