Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan szakítsak vele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szakítsak vele?

Figyelt kérdés
Hétvégén ittam 2 barátnőmmel és ott voltunk egy szórakozóhelynél, és nagyon be szerettünk volna menni csak nem volt már pénzünk. Ott volt egy srác akinek régóta tetszem és sokat beszélgettünk előtte facebookon. Ez a srác szerzett nekünk pénzt, hogy bejussunk... bent lesmárolt engem nem is 1x, én meg ugye ittam és nem nagyon foglalkoztam vele, mert nem egy ronda srác, meg kedves is volt velünk.. viszont most találkozni akar velem, meg ő komolyan gondolja az egészet, és megkérdezte tőlem egyik nap, hogy akarom-e ezt a kapcsolatot, én meg megkérdeztem, hogy "miért ne akarnám?".. de most így belegondoltam.. és mégsem ... és nagyon bűntudatom lenne ha szakítanék vele ( már ha ez kapcsolatnak nevezhető ), viszont sajnálatból se szeretnék vele maradni.. hogyan szakítsak vele?? nem akarom megpróbálni, nem tetszik nekem annyira, hogy összejöjjek vele...

2012. szept. 4. 16:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
59%
Igen, mind hülyék vagyunk, te vagy itt egyedül normális, mindenkinek ezt kellene csinálnia :D
2012. szept. 4. 16:15
 12/21 A kérdező kommentje:
akkor mondd el légyszíves, hogy mire fel mennek itt a k*rvázások..
2012. szept. 4. 16:17
 13/21 hájaaa ***** válasza:
70%
Tanulj egykis érzelmi intelligenciát!! Gondold magad a csávó helyébe, és hagyd figyelmen kívül az önös önző (qva) énedet!
2012. szept. 4. 16:17
 14/21 hájaaa ***** válasza:

"akkor mondd el légyszíves, hogy mire fel mennek itt a k*rvázások.."

Nincs pénzed...Meglátod ezt a szerencsétlen gyereket, és ha már ott van befizetteted maga veled-->nem kötelező ám elfogadni

Majd mikor rájössz hogy vmit viszonozni is kéne, elkezdesz vele smárolni és az egészet ráfogod a piára..Másnap megbánod és mikor látod hogy komoly szándékai vannak azonnal menekülsz.

Szted ez kívülről minek tűnik ha nem rib@nckodásnak?!

2012. szept. 4. 16:20
 15/21 A kérdező kommentje:
jólvan
2012. szept. 4. 16:21
 16/21 A kérdező kommentje:

"Nincs pénzed...Meglátod ezt a szerencsétlen gyereket, és ha már ott van befizetteted maga veled-->nem kötelező ám elfogadni" ---- Ő jött oda és kérdezte miért nem megyünk be, barátnőm válaszolt neki és mindenképp azt akarta, hogy bemenjünk.

"Majd mikor rájössz hogy vmit viszonozni is kéne, elkezdesz vele smárolni és az egészet ráfogod a piára.." ------ Írtam, hogy ő smárolt le nem egyszer, és TUDOM, hogy a pia nem kifogás.. ebben igazad van.

"Másnap megbánod és mikor látod hogy komoly szándékai vannak azonnal menekülsz. "-------- Én már az nap éjjel megbántam csak nem akartam pofátlan lenni, hogy bevisz minket és otthagyom a g*cibe!!

2012. szept. 4. 16:24
 17/21 anonim ***** válasza:
Hülye p.csa, még hogy nem a legjobbra mentek, ha annyira nem tetszik inkább lerázod.
2012. szept. 4. 16:40
 18/21 A kérdező kommentje:
miért akkora probléma, hogy rájöttem, hogy teljesen más stílusú a gyerek, mint én és ez ne jön be ?!
2012. szept. 4. 16:41
 19/21 A kérdező kommentje:
nem*
2012. szept. 4. 16:42
 20/21 Syrakusa ***** válasza:
100%

Tudod ez itt a probléma:

"viszont most találkozni akar velem, meg ő komolyan gondolja az egészet, és MEGKÉRDEZTE TŐLEM EGYIK NAP, hogy akarom-e ezt a kapcsolatot, én meg megkérdeztem, hogy " MIÉRT NE AKARNÁM? "."

Ha akkor este már megbántad miért ezt a választ adtad Neki rá a történtek után "az egyik napon"?Ezért reagál mindenki így.......Lehet nem vagy r i b i de úgy viselkedsz és más érzéseivel játszol.......már mondtam....lepd meg egy körrel,magyarázd el és le fog lépni.Ha meg annyira ostoba,h nem teszi meg meg is érdemli a sorsát........

2012. szept. 4. 16:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!