Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakítsak vele?
"akkor mondd el légyszíves, hogy mire fel mennek itt a k*rvázások.."
Nincs pénzed...Meglátod ezt a szerencsétlen gyereket, és ha már ott van befizetteted maga veled-->nem kötelező ám elfogadni
Majd mikor rájössz hogy vmit viszonozni is kéne, elkezdesz vele smárolni és az egészet ráfogod a piára..Másnap megbánod és mikor látod hogy komoly szándékai vannak azonnal menekülsz.
Szted ez kívülről minek tűnik ha nem rib@nckodásnak?!
"Nincs pénzed...Meglátod ezt a szerencsétlen gyereket, és ha már ott van befizetteted maga veled-->nem kötelező ám elfogadni" ---- Ő jött oda és kérdezte miért nem megyünk be, barátnőm válaszolt neki és mindenképp azt akarta, hogy bemenjünk.
"Majd mikor rájössz hogy vmit viszonozni is kéne, elkezdesz vele smárolni és az egészet ráfogod a piára.." ------ Írtam, hogy ő smárolt le nem egyszer, és TUDOM, hogy a pia nem kifogás.. ebben igazad van.
"Másnap megbánod és mikor látod hogy komoly szándékai vannak azonnal menekülsz. "-------- Én már az nap éjjel megbántam csak nem akartam pofátlan lenni, hogy bevisz minket és otthagyom a g*cibe!!
Tudod ez itt a probléma:
"viszont most találkozni akar velem, meg ő komolyan gondolja az egészet, és MEGKÉRDEZTE TŐLEM EGYIK NAP, hogy akarom-e ezt a kapcsolatot, én meg megkérdeztem, hogy " MIÉRT NE AKARNÁM? "."
Ha akkor este már megbántad miért ezt a választ adtad Neki rá a történtek után "az egyik napon"?Ezért reagál mindenki így.......Lehet nem vagy r i b i de úgy viselkedsz és más érzéseivel játszol.......már mondtam....lepd meg egy körrel,magyarázd el és le fog lépni.Ha meg annyira ostoba,h nem teszi meg meg is érdemli a sorsát........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!