Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. s mit tegyek ha találkozunk?
Figyelt kérdés
még soha nem volt barátom. és van egy fiú aki tetszik, jó vele lógni. de néha kifogyunk a témából és csak kukán ülünk egymás mellett.ő azt mondja, hogy szeret, de messze lakik tőlem (az ország másik végében) és közelebb akar költözni hogy minden nap találkozhassunk. bár ezt a munkája miatt nem teheti meg. ő amúgy 10 évvel idősebb mint én. most szeptemberben fogunk megint találkozni, és elmondtam neki hogy én is szeretem. de én még nem állok készen egy barátra, félek. és nem tudom mit fog tenni, ha meg akar csókolni mit csináljak? mit tegyek ha szeretem és ő is engem, de ez nekem gyors? 18/l2012. szept. 1. 19:15
2/4 FranCicu válasza:
hat szedd ossze agad ha szereted askkor ezek maguktol fognak jonni nincs mas hatra mint elore , ha nem teszed meg banni fogod .. szerintem csak legy laza egyszer elunk
3/4 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy egy kis időre van szükséged.Nyugtasd meg, hogy szereted, de még nem állsz készen egy párkapcsolatra.Ha igazán szeret, biztos megérti.
4/4 anonim válasza:
Légy vele öszinte és mond el neki h gyors a olog. De az h már most nincs téma beszélgetésben az nemjóó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!