Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért hív fel olyan miatt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hív fel olyan miatt, hogy nem találkozunk, mert nem ér rá? Amikor szó sem volt arról, hogy találkozunk.

Figyelt kérdés

jelenleg úgy néz ki, semmi komolyat nem akar tőlem, de én szeretném.

és a fentebbit nem egyszer eljátsza velem.

kicsit megalázó, hogy olyan, mintha ezzel azt feltételezné hogy én csak ülök és imádkozok, hogy találkozzunk. mintha azt hinné ő az életem és semmi dolgom nem lenne csak rá várni. és ő kegyesen felhív, hogy ma nem jó.

vagy rosszul látom?

2012. aug. 31. 19:55
 1/3 anonim ***** válasza:

1. félretárcsázott

2. félreinjekciózták

2012. aug. 31. 19:58
 2/3 TOMAtm ***** válasza:
sztem koptasd le.ez egy gyökér.
2012. aug. 31. 19:59
 3/3 A kérdező kommentje:

vagy éppen egy stratégia. valami férfirafkósság.

talán képben akar maradni, hogy biztos nem mással szexelek éppen és még felveszem a telot.

többminden lehetséges

2012. aug. 31. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!